[vsw id=”vlo5lbLF_yw” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

For et stykke tid siden havde jeg fornøjelsen af, at være “fortaler” for Andrea Hejlskov, inden hun skulle holde foredrag om sin nye bog i Ringsted. Bogen der handler om, hvordan hun og familien flygter langt ud i de svenske skove, væk fra stress og jag.  Den mærkelige måde det var kommet i værk på, at jeg skulle det, har jeg skrevet et indlæg om for et stykke tid siden, det kan du se her:

https://mind4nature.dk/hvordan-facebook-kan-bruges-til-nye-oplevelser/

 Endnu længere tilbage havde jeg været til foredrag med Lizl Rand og skrevet om det rigtige vigtige foredrag hun holdt om angst. Men også, hvordan hun havde brugt naturen til at få det bedre. Det kan du læse lidt om her:

https://mind4nature.dk/foredrag-med-lizl-rand/

Fornylig  så jeg så, at Andrea interviewer Lizl på en video inde på bogmessen. Det syntes jeg var lidt pudsigt. Kunne ikke lade være med at tænke

” Altså har de to kvinder fundet hinanden via min blog?” Jeg tror det nu ikke, men det ville da være fedt, hvis min blog kunne havde været medvirkende til, at bringe to så forskellige kvinder sammen, med det samme budskab om naturens helbrede krafter. Muligheden er ikke helt udelukket da de begge to er mine Facebook venner, men……

Da jeg selv er naturvejleder er det altid spændende for mig, at høre andre formidle om naturen og da jeg også er mindfulness instruktør er det bare kræs, at høre hvordan naturen har hjulpet disse to mennesker til at finde ro i en stresset tilværelse.

Lyt selv med oppe i videoen, måske du kan blive inspireret?