Jeg tilbyder

“Stilledag”

1:1 sessioner

Naturmandala workshop

Skovbadning

Natur- og stressvejlederuddannelsen

 

Forårsjævndøgn og ayurvedisk udrensning

17. Marts

Kl 10.00-13.00

Vi nærmer os forårsjævndøgn, der i år falder den 20 marts. I gamle dage fejrede man solen og en ny begyndelse denne dag. Nogle bruger denne tid til, at rydde ud i det gamle og gøre plads til noget nyt. Du har sikkert hørt ordet forårsrengøring.

På den tid af året er det ekstra vigtigt, at gøre noget godt for vores krop og vores velbefindende. Nu er vores system ekstra sart og trænger til ekstra opmærksomhed. Ifølge Ayurveda er det vigtigste tidspunkt at fjerne affaldsstoffer fra vores system og styrke vores immunforsvar, i overgangs sæsonerne om foråret og efteråret (forårsjævndøgn og efterårsjævndøgn). Udrensning betyder ikke, at man faster uden mad, bare rolig. Men, at man spiser en bestemt vegetarisk ret, der hedder Kitchari. En sammenkogt ret, der er god og skånsom for alle krops/sind konstellationer og som hjælper dig af med affaldsstoffer i kroppen. Denne ret spiser man til gengæld til alle dagens måltider (med små variationer) i 3-10 dage, alt efter hvor længe man renser ud. Den ret kommer du til, at smage på dagen. Du får også opskriften og noget vejledning  med hjem. Men en ayurvedisk udrensning har ikke kun noget at gøre med, hvad du spiser. Det handler også om, at få balance i krop og sind, nærer dig selv, selvforkælelse, selvomsorg og selvkærlighed. En måde, at booste sit system. Nogle kalder det også at blive nulstillet. Det vil jeg gerne give dig kærligt inspiration til, denne søndag.

Lider du af:

Forstoppelse 

Belægning på tungen

Træthed

Hovedpine

Overdreven trang til salt eller sukkerholdig mad

Mangel på energi over længere tid

Osv.

Så vil du have godt af at få renset ud i de affaldsstoffer du har ophobet i kroppen. Selvom du normalt spiser sundt, så er vi alle udsat for forskellige kemier i hverdagen. Så ingen af os kan helt undgå affaldsstoffer.

Program:

Naturøvelse: På dagen viser jeg dig, hvordan du kan fejre forårsjævndøgn

Du høre om, hvad en  ayurvedisk  udrensning er og dens faser, så du selv kan prøve det, når det passer dig

Du kan høre om skønne daglige ritualer og rutiner under en ayurvedisk udrensning og prøve nogle af dem: En åndedræts øvelse, lidt blid yoga og en meditation 

Ideer til at få nogle gode vaner ind i dit liv

Fælles frokost med Kitchari 

Deltagere: max. 8

Pris: 450kr

En dag, hvor du kan prøve på egen krop, hvad naturen og disse værktøjer kan gør ved dit velbefindende.

Mødested: Mindfulness haven, Gyrstinge skovhuse 27, 4173 Fjenneslev (Ringsted)

Tilmelding: Det er vigtigt at du tilmelder dig på doreen@mind4nature.dk senest to dage før 

Underviser: Underviser og stifter af Natur og stressvejleder uddannelsen Doreen Møller Holmquist. Der er uddannet naturvejleder, Ayurvedisk sundhedskonsulent og med mere end 30 års erfaring med shamanisme.