“Stille dage”

028

Fra april-oktober kan du booke dig ind på en “Stille dag”.

Disse dage har du mulighed for, at tilmelde dig en “stilledag” på min grund. Brug sådan en dag til, at holde en pause fra hverdagens stress og jag. Til at oplade dine indre “batterier”. Kom i kontakt med dig selv. Nyd naturen og det at blive forkælet. Få mere energi.

012

Disse dage er kun til en enkelt person, men kan også arrangeres til et par eller en lille gruppe.

Programmet ser sådan ud:

10.00-11.00 Du møder ind,lidt yoga og en fælles meditation med mig

11.00-15.00 Du er alene i naturen

15.00-16.00 Evaluering med mig(eftermiddags kaffe/kage)

Du låner et liggeunderlag/tæppe(hvis ikke du selv har med) og så får du en madpakke og noget af drikke med til dit ophold. (Sig ved tilmelding, hvis der er noget du ikke kan tåle). Maden er lavet fra bunden og vegetarisk, ofte med planter fra haven.

003

Et eksempel på en madpakke og hvad man får med sig ud i naturen

Camilla Larsen

Da jeg ankom til stilledag, blev jeg ikke kun modtaget varmt af Doreen men også af den firbenede Nova, en glad hund som løfter enhver stemning. 
Det var rart at starte med en indledende snak samt en meditation så jeg lige kunne lande ordentligt. Dernæst var jeg på egen hånd i 4 timer og nød godt at den meget smukke natur. Udover Doreens dejlige have med udsigt til marker er der også en meget smuk bøgeskov lige op til. Der er virkelig grønt hvorend man kigger hen og meget højt til himlen, en dejlig kontrast til det støjende København. 
Doreens drivhus havde jeg som base, er dejligt sted at sidde med udsyn over marken og lyden af fuglefløjt, en lille oase hvor man kan sidde og falde i staver og glemme alt om tid. 
Doreens hjemmelavet frokost var en himmelsk smags oplevelse med alt godt fra urtehaven, og alle mine sanser blev stimuleret. Nok den bedste frokost jeg har fået i lang tid. 
Jeg nød alle mine timer hos Doreen, roen indfandt sig i alle mine celler og jeg havde ikke lyst til at tage hjem igen. Hos Doreen følte jeg mig meget velkommen og hjemme, og stedet er en sand og sund oase for sjæl og sind. 

Ida Hein 

Tusind tak for en vidunderlig stilledag i din dejlige have.

Det var dejligt at starte dagen med en meditation i skyggen under træerne i haven. Det virkede afslappende og afstressende – i sådan en grad, at jeg faldt i søvn bagefter på et liggeunderlag ude i græsset med stilheden og alle naturlydene rundt omkring mig. Senere gik jeg tur, både ud over markerne, rundt i haven og til sidst en lang tur i skoven. Også en skøn oplevelse at gå rundt i frugthaven og smage på alle de forskellige bær som var modne netop nu.

Jeg havde masser af tid til at tænke tanker, og til at øve mig i at lade være med at tænke tanker.

Frokosten var et helt kapitel for sig, fantastiske salater og hjemmebag – sådan en frokost hvor man føler sig veltilpas og oplivet bagefter. Det kunne jeg godt ønske mig hver dag. For slet ikke at tale om eftermiddagskagen med friske bær fra haven – skønt!

Jeg nød selskabet af dine dyr, hund, katte og høns. Specielt den grå kat vandt mit hjerte. Den underholdt mig det meste af dagen og var i den grad kær og tillidsfuld.

Det føltes helt trist at skulle afslutte dagen, sætte sig ud i bilen, køre ud til motorvejen og tilbage i dagligdagen.

Sådan en dag kan bestemt anbefales 😊

Juli 2018, Hilsen Ida

034

Man kan benytte hele grunden på 7 hektar(have, mark, å og egen lille skov) og  den offentlige skov lige overfor.

015

Benytter du selve Mindfulness haven, skal du have det okay med at der kan være en hund.

002

Husk tøj efter vejret og sko, der kan tåle fugt i græsset.

Adressen:

Mindfulness haven

Gyrstinge skovhuse 27

4173 Fjenneslev (Ringsted)

Pris:

1000kr, tilmeld dig på doreen@mind4nature.dk

Sådan en dag kan også gives som en gave, så køber du et gavekort.