Savner du også sådan en?

Det gjorde jeg.

Måske kan du blive lidt inspireret af min dag?

Nogle gange skal jeg foretage mig noget, der kan lade mig op. Så jeg igen kan være noget for andre. Måske du kender til det og husker du så, at gøre noget ved det?

Planlæg din dag

Jeg er for “ung” til omsorgsdage, så tog mig en afspaseringsdag….kunne også have været en fridag eller feriedag. Det handler først og fremmest om, at finde en måde, at holde fri og “hoppe ud af hverdagen og arbejdslivet”. Eller børnepasning, hvis du har små børn. Det har jeg ikke mere, hun er fløjet hjemmefra.

Gode intentioner for dagen

Når du så er kommet afsted, så er det forbudt, at have dårlig samvittighed og tænke, at du nok hellere burde være hjemme hos manden, børnene, arbejdet osv. Så gælder om, at nyde dagen og være tilstede.

Du kan vælge en hel dag i naturen, det plejer jeg faktisk. Men denne gang tog jeg til København og havde planlagt lidt af, hvad jeg skulle i forvejen.

Min dag

Først var jeg to timer,  i en morgencirkel. Hør her beskrivelsen: 

Silent Mornings;
Her vil du nyde intuitive budskaber, kort, heartfulness, kropsflow, chats, guidede meditationer og selvkærlige ritualer

Det lød skønt tænkte jeg, en måde at få opladt batterierne på (Det havde heldigvis den virkning, det kan man jo aldrig helt vide).

Det havde jeg meldt mig til hos, Sussanne Weksø. Det er noget hun har hveranden måned og hveranden måned om aften.

Den morgencirkel er noget jeg har tænkt på, at prøve i flere år. Hvor er det åndsvagt, at gå så længe og udsætte det. Når man kan mærke, at det vil gøre en godt. Men tilsidst sagde jeg til mig selv, at nu skulle det være.

Bagefter gik jeg til en af Peter Beiers butikker og købte en “chokolade brunch”. Fordi første gang jeg så og hørte om det, tænkte jeg:” wauuuu det skal prøves, det jo lige mig, der elsker chokolade”. Ikke specielt sund eller ayurvedaagtigt, men nogle gange må man også bare gøre noget der lidt frækt 😊. Jeg følte det, som om jeg havde fødselsdag da jeg spiste det og var mæt længe efter.

Det havde også taget mig lang tid at få prøvet, fordi hverken min mand eller datter tåler noget særligt chokolade og fordi jeg hurtigt kan finde på undskyldninger for ikke at skulle prøve det….

Jeg ved ikke altid, hvad det er der holder mig tilbage fra at gøre sådanne ting? Tænker måske at jeg ikke skal bruge penge på mig selv? Selvfølgelig skal jeg da det. 

Derefter satte jeg mig i Kongens have og prøvede, at tegne. Det gik godt nok indtil nogle andre satte sig på den samme bænk, så havde jeg svært ved at fordybe mig. Nå, alt kan ikke gå efter planerne tænkte jeg og overvejede, at finde en anden bænk. Men gik i stedet en tur i det dejlige forårsvejr.

Fotografere lidt og stødte på en bog antikvar, der havde en af de bøger min datter og jeg er ude efter. Så den købte jeg. Vi er begge fan af tegneren og forfatteren. Så nu er der til engang, når barnebarnet bliver stor nok til den. I dejlig gammel udgave.

Det så ud til at være et hyggeligt sted, som jeg skal besøge igen, men inden efteråret, hvor den desværre lukker. Det var også en lille cafe.

Så alt i alt en skøn dag.

Den kunne havde forsat, men jeg var nu godt dækket ind og vendte snuden hjemad til landet