1:1

1:1 session

Et stressbehandlings tilbud i Mindfulnesshaven.

En session kan der indgå coaching, mindfulness, naturbaseret mindfulness, naturvejledning og healing.

Alt efter, hvad vi aftaler i fællesskab og hvad du har lyst til?

En sessionforegår nogenlunde sådan:

  • at vi først har en samtale.
  • derefter går vi ud i min have eller den omkringliggende natur. Her giver jeg dig nogle øvelser indenfor mindfulness eller naturbaseret mindfulnes, eller vi tager en meditation, sidder i stilhed eller tager en walk and talk i skoven.
  • det hele slutter af med stilhed i min have / naturen. På den måde får din krop og dit sind pause til at integrere det, der er foregået og snakket om. Dette er vigtigt i forbindelse med stress.

Husk at du ikke når dine mål ud af ingenting. Det er en beslutning du selv skal tage og du skal følge beslutningen op med aktiv handling. Det er, at tage ansvar for dig og dit liv. Målet er, at du gerne skal føle, at du er kaptajn på dit eget skib.

Det jeg gør er at støtte, vejlede, lytte med hjertet og se dine styrker.

Jeg vil vise dig muligheden for, at du kan gøre det, som du selv mærker, er godt for dig at gøre.

I nogle tilfælde udfører jeg en direkte behandling i form af healing, men i de fleste tilfælde skal du selv i gang med arbejdet, men med mig til at holde dig på sporet.

Du skal lære at arbejde med at være dig selv tro. Du lever DIT liv. Det er DIT ansvar. Det er DIN opgave at finde din power, men jeg vil gerne vise vej.

Du skal vide, at ting tager tid også stress og det ville være bullshit, at sige andet.

Mindfulness:

Er “bevidst nærværende opmærksomhed”.

Mindfulness trænes gennem samtale, meditation, nye tankemønstre og øget kropsbevidsthed, blandt andet gennem yoga. Mindfulness skal trænes som en muskel. Det kan gøre dig gladere og give dig mere overskud. Mindfulness er godt til at klare stress og dagligdags problemer på. Naturen inddrages.

Naturen:

Jeg kan gå i naturen med dig og det vil i mange tilfælde være healing for dig. Jeg kan gå sammen med dig ud af dit problem. Vi kan lave naturbaseret mindfulness. Eller vi kan bruge naturen på et dybere plan for, at du kan få dybere kontakt og føle dig forbundet. Dette er godt hvis du er stressramt.

Healing: Kan bruges ved stress og efter sygdom, hvor du skal til hægterne igen.

En time 800kr

Et individuelt stress forløb af 6 x 2 timer: 8.600kr

Sted: Gyrstinge Skovhuse 27, 4173 Fjenneslev( Ringsted)

Vi kan aftale afhentning fra Ringsted.st hvis du ikke er selvkørende)

(I særlige tilfælde kan jeg også komme til dig. Transportudgiften afregnes særskilt).

Kontakt: doreen@mind4nature.dk

Natur og stressvejleder Doreen Møller Holmquist. Uddannet: pædagog, naturvejleder, mindfulness instruktør, Manning inspires 6 coaching trin og selvværdsvejleder.