December er en af mine ynglings måneder, fordi jeg elsker jul….altså jul på min måde. Det kender du sikkert, vi har alle vores egne juletraditioner og ideer med hvad der er hyggeligt.

 

  • min intention i år er, at december skal være stille og roligt, hyggelig og nede på jorden. Derfor har jeg droppet julefrokosten på mit “ansatte” job (er både ansat og selvstændig). Jeg gider simpelhen ikke. Det skriver jeg, fordi jeg gerne vil havde dig, (der måtte have det på samme måde) til at føle, at du ikke er alene. At det er okay, at vælge fra og til uden at skulle føle sig mærkelig.

  • Jeg har i flere år ønsket, at se Malmø i en julet udgave og her i december skal jeg så endelig opleve det. Jeg skal med min veninde derover en lørdag. Det har altid været sommer, når jeg ellers har været der.

 

  • Jeg glæder mig til at hygge, hver morgen i december med mit kalenderlys og min tejulekalender. En lille daglig selvforkælelse. Tejulekalenderen er i år købt i søstrene Grene

 

  • Jeg drømmer om, at lokke manden med på en jule københavnertur. Jeg kunne godt tænke mig, at se “ julebordene” inde i Royal Copenhagen, og så kunne jeg rigtig godt tænke mig, at komme til julemarked på ØsterGro. Jeg har i årevis drømt om, at komme op og se deres tagfarm og til deres julemarkedet den 16-17. dec, så er muligheden der. Normalt skal man spise flere retters aftens menu for overhovedet, at måtte komme derop. Derudover vil jeg også nyde en alkoholfri gløgg et sted, det må være til at finde. Måske et sted, hvor manden kan få en med alkohol😊. Jeg selv bliver alt for træt, hvis der er alkohol i. Er ved at erkende, at jeg ikke tåler ikke særligt alkohol, kender du til det? Er det noget der sker når man kommer i overgangsalderen?

  • Jeg ønsker, at vi får lavet en rigtig god vintersolhvervs fest for vores venner i år, hjemme hos. Hvor vi skal lave en lille ceremoni, arbejde lidt spirituelt, springe over bål ind i det nye år og ellers spise noget dejligt mad sammen.

 

  • Jeg drømmer om at det lykkes, at holde jul i år sammen med min datter, kæresten og mit nye barnebarn. At ingen bliver syge i år😊🙏🏻 Det bliver så spændende med et lille nyt familiemedlem, det skal opleve sin første jul, hjemme hos os på landet.

  • Glæder mig til juleferien, hvor jeg skal planlægge lidt spændende til jer i 2024, gå nogle gode lange ture i skoven, men også bare hygge og slappe af med en god julebog….kan du foreslå en?