Reklame for Queen blomster

Sidste søndag havde jeg hold 3, på Natur og stressvejleder uddannelsen her hos mig. De var på modul 2., som omhandler stressens første fase. Den kan du læse mere om den HER

Før et modul er der forgået mange ting, f.eks er der lavet et program og sendt lektier/program ud til deltagerne. Måske vil du sige “ Bliver det ikke nemmere og nemmere hvert år Doreen, har du ikke et fast skema for hvad de skal?”. Jo jeg har selvfølgelig en skabelon. Men jeg kan sagtens finde på at ændre lidt fordi jeg selv udvikler mig og for at det ikke skal blive kedeligt for mig, at undervise i det samme og det samme. Men også fordi jeg finder nogle emner, der er mere relevante. Jeg lytter også til hvad forrige kursister har givet af tilbagemeldinger og retter til.

Hvert hold er forskellige, det siger sig selv, da det er forskellige deltagere. Netop det er så spændende, hver deltager bidrager jo også med sit.

Der bliver tænkt i mad, der er sund eller har med årstiden afgøre.

Der bliver tænkt i, hvordan jeg vil pynte op, så deltagerne føler sig velkomne, bliver inspireret og gerne tager noget af det med sig, når de en dag skal tage imod “ besøgende/ stressramte” på deres sted.

Sidst var det holdt meget enkelt.

Jeg har været så heldig igen at få sponsoreret en buket fra Queen.

Denne gang i skønne forårsfarver hvid, lyserød og pink, ligesom farverne lige nu i haverne og naturen, hvor kirsebærtræer, æbletræer og hæg blomstrer.

Blomsterne fra Queen er helt fantastiske, faktisk får man lyst til at undersøge om de er ægte, for de holder SÅ længe. Hvilket netop er det der gør deres buketter så specielle.

I kan se min første buket fra påske HER og den holder stadig.

Se selv mere om Queen blomster HER

Min “ Gamle “ buket har jeg arrangeret på en ny måde, se herunder.

Når jeg selv er på kursus / uddannelse så syntes jeg selvfølgelig, at det faglige niveau og underviseren er vigtig, men maden og stedet er også en vigtig del af et godt kursus/ uddannelse 😊

Blomster har en god indvirkning på os, læs også artiklen “ Blomster kan kurere stress. Måske kan de også ændre vores syn på sundhed”