Måske er jeg mærkelig, for jeg blev glad inden i, da jeg her i dag så, at Meny havde lukket, på grund af påsken. Jeg tænker at de” stakkels” mennesker, der arbejder der til hverdag, får sig nogle fridage. Jeg ved slet ikke om jeg kan tillade mig, at kalde dem “ stakkels”, det kan sagtens være de ikke selv opfatter sig som sådan. Men det var mere en tanke om.


  1. Vi har mange mennesker, der hver dag knokler løs
  2. At vi har et samfund, der de sidste par år har ændret lukkeloven, så der snart er åbent i butikkerne døgnet rundt.

Derfor tror jeg, at helligedagene er sunde for os, fordi vi hen over året for nogle dage til at drosle ned i.

Altså, hvis du bruger dem til at stresse af i, vel at mærke.

Jeg bruger dagene på samvær og nærvær med dem der betyder noget og på skønne ture i naturen. På mine livsværdier.

I dag har jeg haft min datter og hendes kæreste til påskefrokost.

En af mine værdier er også at omgive mig med noget smukt at se på, især blomsterbuketter. Så dem har jeg det meste af året enten fra haven, naturen eller købte.

Denne smukke luksus buket er sponsoreret af firmaet Queen til enværdi af 239kr og de lover hele tre ugers blomstergaranti.

Den har i dag pyntet på påskefrokost bordet med sine skønne påskefarver.

Queen går også op i miljøet under produktionen af deres blomster, det kan du læse om HER

I år falder påsken i april, det gjorde den også for 6 år siden da jeg var i Paris. Det tænker jeg tilbage på, som et skønt minde. Da vi kom derned var foråret lige startet og da vi kom hjem Igen var det blevet forår herhjemme. Så det år fik vi to gange forår.

Jeg husker som den bedste ferie jeg har været på, med fantastiske ture til Eiffel tårnet, Notre Dame, Seinen og meget mere. Se fra min gamle blog om turen HER HER og HER

Jeg er på ingen måde religiøs, men blev alligevel berørt da min datter for nogle dage siden sendte mig en SMS, hvor der stod “ Notre Dame brænder” og jeg gik ind og kikkede på nyhederne og så at det var rigtigt.

Sådan en stor gammel bygning der næsten gik op i flammer var trist at se.