Nu starter den flotteste efterårsmåned, hvor bladene på træerne skifter farve og skoven bliver et stort maleri. Hvor vi skal hygge os med æblekage foran brændeovnen, efter en blæsende tur i skoven

  • Jeg glæder mig til efterårsferien, hvor jeg drømmer om, at komme ud og nyde efterårets skønhed og stemning på en eller flere efterårsture, medbringende termokande og madpakke. En af dagene skal vi også til  københavn med et vennepar. De kommer ofte de samme steder, når de er der og bliver nysgerrige, når vi snakker om gamle særlige bygninger, smukke baggårde, passager og særlige caféer. Vi er begge gamle københavnere og København er ikke bare Strøget. Vi har lavet en spændende rute til dagen. Følg med på min Instagram “Mind4nature”, hvor jeg nok deler om det.

 

  • I oktober skal min datter lige noget. Hvor jeg for første gang skal passe den lille trold imens 👶🏻😊. Mine intentioner er, at vi bagefter rigtig skal efterårs råhygge.

 

  • I morgen kommer der to “fremmede” damer på besøg hos os. Den ene er jeg tilfældigt kommet i kontakt med på facebook. Det er facebook, når det er bedst. De har boet i mit hus fra 1952-75. De har meget de kan fortælle om dengang og jeg havde efterlyst noget viden om den jord jeg bor på. Universet har lyttet til mig. Jeg ønsker især at høre om livet dengang, hvad tanker man har tænkt om stedet.

 

  • I oktober åbner jeg op for, at du kan tilmelde dig min uddannelse til Natur og stressvejleder, hold 7. starter til foråret 2024. Jeg ser, at det bliver mere og mere vigtigt, at lære folk at forbinde sig til naturen i disse tider for at undgå stress. 
    I 2024 vil uddannelsen for første gang inddrage ayurveda’s teknikker og livssyn m.m, dette vil jeg skrive mere om snart.

 

  • Mit efterårsbogkursus er igang og vi hygger os. Vi har været været igang i en måneds tid nu og alt bliver liggende i den lukkede facebookgruppen, så du kan sagtens hoppe med nu og de næste to måneder. Eller du kan vente til efterårsferien og se om du kan vinde en gratis plads

 

  • Jeg drømmer om, at komme en tur i Dyrehaven og se hjortene brøle en tradition jeg har haft i flere år med min datter. Men det er ikke sikkert hun er helt klar til det, når hun baby ikke er så gammel endnu. Så må jeg finde en anden at tage med eller tage på en alene tur

  • Hvad drømmer du mest om? Koldere vejr,mørket, skovture, bladene der skifter farve, æblekagen, suppe, simremad, svampetid, bål, blæsevejr, stearinlys ?