Online efterårs kursus

 

 

Jeg har lavet mit andet (ud af fire) sæson kurser til dig i anledning af, at jeg har udgivet min bog “Naturens cirkel- sådan forbinder du dig med naturen”.

Det er nu et efterårskursus, hvor vi  gennemgår september, oktober og november og går i dybden med nogle af temaerne i bogen.

Sommerkurset er netop igang og har kørt siden juni måned. Så hvert kursus kører tre måneder af gangen.

Til efterårs månederne hører: En-dags stille retreat, minimalisme og vintertræthed, med som hovedtemaerne.

Der er også hver måned noget om månedens magi, noget om naturen og haven i de måneder, madopskrifter, en sang og mindfulde øvelser jeg vil lokke dig ud i naturen og afprøve hver måned. 

Sådan, at du får arbejdet med månederne fra forskellige vinkler og mærket dem med alle dine sanser.

Som bonus vil der på kurset være en masse andet, som du ikke kan finde i bogen.

Vi vil danne en online “cirkel”, hvor I prøver, at gennemføre jeres eget en dags retreat efter mine anvisninger. Vi rydder op sammen i oktober og jeg giver jer alle de råd jeg har mod vintertræthed, meditationer og meget mere. Jeg vil vise jer, hvordan jeg vil fejre efterårsjævndøgn og hvorfor. Vi skal prøve, at blive ven med mørket og vi skal fejre Alle sjæles dag. Det vil foregå på live i en lukket facebookgruppe. Her vil vi også dele vores oplevelser med hinanden.

Kurset er online så alle kan være med, selvom vi bor langt fra hinanden. Du kan bare være med, når DU har tid.

Kurset er for dig der gerne vil lære, at arbejde og udvide din forbindelse til naturen. Øvelserne er skabt for at give dig ro og fordybelse i en travl hverdag. Der er både skriveøvelser og nogle du kan afprøve i naturen.

Fra bogen:

En dags stille retreat

Gå dig til mere overskud
Sådan føles det i hvert fald, når man har haft en god lang vandretur, hvor man bare har været i NUET. Set på smukke ting, duftet naturen og mærket vinden i håret. Det er et overskud, som holder et stykke tid. Sidste år besluttede jeg mig for, at det skulle være en tradition, at jeg en dag om året (mindst) vandrede alene i naturen, en hel dag. Det skulle være alene og i stilhed, da der er noget helt ganske særligt ved det. Jeg går af en del af Isefjordstien, der går fra Rørvig havn til Nykøbing, cirka 10 km. Jeg starter med at køre til Nykøbing Sjælland og stille bilen der. Derfra tager jeg en bus til Rørvig havn og starter vandreturen derfra. Hele det første lange stykke har man Isefjorden på venstre side. På højre side ser man de smukkeste gamle huse i Rørvig og længere fremme er der bare natur, strandenge og landbrugsjord.

Naturen er netop nu i sin høsttid med masser af bær. Så går også og spiser lidt brombær……….

Minimalisme

For noget tid siden så jeg dokumentarfilmen Minimalism. Den handler om to unge amerikanske fyre Joshua Fields Millburn og Ryan Nicodenus, som får øjnene op for minimalisme og skriver en bog om det. Minimalisme handler om at minimere, hvor meget man køber og hvor mange ting, man har i sit hjem. Det handler om at begrænse sit forbrug eller i det mindste handle ind med bevidsthed, om det er noget, man overhovedet behøver………

Vintertræthed

På denne tid af året er der langt mellem solskinsdagene. Nogle mennesker har job, hvor det både er mørkt, når de tager på arbejde om morgen og mørkt, når de kører hjem igen. Det er samtidig blevet koldt. For nogen betyder det mørke og kedelige efterårs- og vintervejr meget. Er du en af dem, der går på arbejde hver dag og opholder dig indendørs, så får du ikke meget dagslys.

Du kan gøre forskellige ting for at undgå at få vintertræthed (hvis du lider at det) eller i værste tilfælde en vinterdepression……

Du vil igennem de tre måneder lære om de tre emner og om begreber du måske ikke kender så meget til. Du vil lære mere om naturen og dig selv. Du vil lære øvelser til at få mere ro og fordybelse. 

I en selvkærlig ånd vil jeg hjælpe dig til, at efterårets måneder får en helt ny betydning i dit liv. Har du det svært med efterårsmånederne er det oplagt at være med og omvendt elsker du efteråret så er der også meget at hente.

Du får:

Et online kursus du altid kan vende tilbage til og genbruge, videoer og op til flere live optagelse pr. måned. En lukket facebookgruppe, hvor du også kan dele med de andre og spørge mig til råds og min nye bog

Pris: 999kr  (inklusiv bogen, som du får tilsendt)

Tilmeld dig på doreen@mind4nature.dk senest 25/8-23

Kurset starter 1. september

 

P.s Det er min intention, at lave et kursus til hver sæson, alså fire i alt.