Babouche sko og Argan olie

sko 1

I lørdags var jeg i Babouche, måtte simpelthen have mig et par nye hjemmesko. Det kan godt være du syntes det frygtlige, jeg ligeglad for jeg elsker dem. Måske ikke  for deres udsende, de da ikke vildt feminine eller sexede. Det vil jeg give jer ret i. Men de holder og de holder til mig. Det vil sige, at får jeg brug for det( af en eller anden grund), skal jeg kunne gå udendørs med mine hjemmesko. Det kan disse da det i virkeligheden er udendørs sommer sko. Jeg har det også lidt fodkoldt nogle steder i huset om vinteren og der har de en god isolerende sål.

sko 2

Babouche skoen er håndsyet i tykt læder. De bliver lavet i Marocco. Faktisk kan du få lavet dem i en hvilken som helst farve, jeg så selv alle læder farveprøverne, men det gad jeg ikke vente på. Det mit tredje par, og de to første har holdt hver 10 år, og de nærmest til et museum nu.

Det vildt lækkert med sådan nogle sko, der virkelig er kvalitet.

Her kan du se deres hjemmeside, der også rummer der helt særlige støvler jeg også har haft engang, bælter og tasker: http://babouche.dk/

Det er en særlig oplevelse, at gå ind i denne butik, med anderledes håndlavede ting. Der lidt eventyrhule over det.  Ejeren giver sig også god tid til kunderne og forklarer gerne. Efterhånden en sjældenhed.

I butikken blev jeg også præsenteret for en olie fra Marocco, der hedder Argan olie. Fik en lille prøve med hjem. Den er duftløs og hjemme har jeg googlet den og kan se, at den bliver meget ros. Til at hjælpe på alt muligt eksem, rifter, rynker, hårspidser osv. En lang række ting. Indtil videre kan jeg kun anbefale den, som en lækker olie at smøre på huden og få meget blød hud af.

 

 

 

 

{ 8 comments… read them below or add one }

tina april 26, 2013 kl. 19:32

Hvad koster skoene?

Svar

Doreen april 26, 2013 kl. 20:33

mener at huske at det var 800kr

Svar

Jesper juni 4, 2013 kl. 22:33

Hej, jeg har forsøgt at komme ind på Babouche’s hjemmeside, men der kommer et eller andet facade renoverings firma op? Ved du hvorfor?
Mvh, Jesper

Svar

Doreen juni 5, 2013 kl. 06:46

Nej det ved jeg desværre ikke, prøv at Google navnet, måske har de fået ny hjemmeside
MVh Doreen

Svar

Annette Raarup februar 20, 2014 kl. 22:26

Jeg mener ikke babouch har en ordentlig hjemmeside desværre. Det er den fedeste butik med de skønneste lædervarer! Jeg har både købt taske – for 10 år siden, holder endnu – kan få “reservedele ” til den, støvler pung og marokkopude i butikken ;o) jeg nævnte og efterlyste sidst i efteråret 2013 for indehaveren, at det ville være dejligt med en hjemmeside; men det lød til, at hun ikke lige kunne finde ud af det …. Men butikken er der!!! ;o)

Svar

Doreen marts 12, 2014 kl. 14:45

Nej de har desværre ingen hjemmeside

Svar

Kirsten D november 18, 2019 kl. 16:33

Utrolig flotte sko. Hvor ligger butikken? Mht argan olie så kan jeg bemærke at jeg har brugt den olie i flere år. Kan anbefales. På billig-arganolier.dk har de en jomfru arganolie som jeg bruger. Den synes jeg er fantastisk. Så de kan altså både lave naturlig olie og sko i marokko:-)

Svar

Doreen december 13, 2019 kl. 17:52

I København https://babouche.dk/

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: