sko 1

I lørdags var jeg i Babouche, måtte simpelthen have mig et par nye hjemmesko. Det kan godt være du syntes det frygtlige, jeg ligeglad for jeg elsker dem. Måske ikke  for deres udsende, de da ikke vildt feminine eller sexede. Det vil jeg give jer ret i. Men de holder og de holder til mig. Det vil sige, at får jeg brug for det( af en eller anden grund), skal jeg kunne gå udendørs med mine hjemmesko. Det kan disse da det i virkeligheden er udendørs sommer sko. Jeg har det også lidt fodkoldt nogle steder i huset om vinteren og der har de en god isolerende sål.

sko 2

Babouche skoen er håndsyet i tykt læder. De bliver lavet i Marocco. Faktisk kan du få lavet dem i en hvilken som helst farve, jeg så selv alle læder farveprøverne, men det gad jeg ikke vente på. Det mit tredje par, og de to første har holdt hver 10 år, og de nærmest til et museum nu.

Det vildt lækkert med sådan nogle sko, der virkelig er kvalitet.

Her kan du se deres hjemmeside, der også rummer der helt særlige støvler jeg også har haft engang, bælter og tasker: http://babouche.dk/

Det er en særlig oplevelse, at gå ind i denne butik, med anderledes håndlavede ting. Der lidt eventyrhule over det.  Ejeren giver sig også god tid til kunderne og forklarer gerne. Efterhånden en sjældenhed.

I butikken blev jeg også præsenteret for en olie fra Marocco, der hedder Argan olie. Fik en lille prøve med hjem. Den er duftløs og hjemme har jeg googlet den og kan se, at den bliver meget ros. Til at hjælpe på alt muligt eksem, rifter, rynker, hårspidser osv. En lang række ting. Indtil videre kan jeg kun anbefale den, som en lækker olie at smøre på huden og få meget blød hud af.