9.km rundt om Reersø

fisk sælges

Så gjord vi det, vildt spontant. Vi tog bilen igen til Reersø, denne gang for, at tage trampestien rundt om øen på 9km, som vi så sidst vi var der.

Vi havde da talt om, at vi skulle gøre det en dag, men det blev så til i dag, hvor de også lovede godt vejr. Så på den måde fejrede vi 1.maj. Men det handler også for mit vedkommende om at komme op igen fysisk efter denne lange influenza og flere måneders hoste. Så jeg var ret stolt og lidt træt ved enden, uden at have brokket mig spor.

Ruten starter nede i havnen, hvor der er god plads til at parkere bilen. Der er et fint offentligt toilet også rart.

På vej dertil, havde vi købt lidt, at overleve på og så begyndte vandringen. Godt koldt var det om ørene, på den side af øen, men det vente senere på læsiden , hvor der var dejligt varmt forår.

fiskerLangs kysten stod flere mænd og fiskede. Jeg har aldrig rigtigt prøvet det, men tænker at det er de mænds måde at afstresse på og være mindfulness på.

bålplads Det var her frokosten absolut måtte indtages med udsigt over havet. Lige nu er vi begge vegetarer, og det var lykkes os at finde to lække æggesandwich i et supermarked og noget og drikke. Senere blev en kage nydt…shyyy. Jeg tror grunden til at de 9.km egentlig ikke var så slemme var, at vi holdt pauser og at jeg hele tiden havde vores elskede kamera i hånden og har taget tonsvis af fotos. Det elsker jeg. Med det i hånden er jeg rigtig meget i nuet og lægger mærke til små detaljer og mærkelige ting, eller bare noget der er smukt.

gule blomster

Floraen blev også nærstuderet.

ø

Turen tog cirka 2 timer med pauser, her kan I se at det bare er en trampesti man går på. Der er lidt stigning på indimellem ikke meget, men for dårligt gående nok.

mig bænk

Pause og udsigt til turkis blåt vand.

teddy

Her går man i en tunnel af træer, der vokser sammen i toppen. En helt særlig stemning. Fik tanken om at jeg i fremtiden gerne vi arrangere vandreture. Men indhold af mindfulness, naturvejledning, overnatninger og selvudvikling. Måske endda noget spirituelt. Bare vendt til efteråret kommer, der arrangementer du vil kunne tilmelde dig. Så vi sammen kan få noget livskvalitet, møde naturen, møde os selv og hinanden i fælleskabet. Blive klogere på naturen og os selv. Få nogle mindeværdige oplevelser.

postkasse

blomsterkurv

{ 2 comments… read them below or add one }

Nathan Russell april 15, 2014 kl. 14:33

Sjovt at støde på din hjemmeside.
Jeg er gymnasielærer og underviser i biologi. Er begyndt at botanisere og vil gerne arbejde med og i naturen, som en form for naturvejleder.
Har et projekt med en ven om at skrive en bog om Utterslev Mose og har planer om, måske med opstart til næste år, at arrangere vandreture og overnatninger i den danske natur, med udgangspunkt i forskellige temaer.

Er interesseret i at høre mere om hvad du gør dig af tanker på det felt.

Hilsen
Nathan

Svar

Doreen april 15, 2014 kl. 14:59

Hej Nathan
Dejligt at høre at du kan lide at botanisere, det kan jeg også. Jeg har også facebookgruppen “Urtekundskab”, der også omhandler urter og vild mad.
Du skulle overveje naturvejleder uddannelsen. Jeg har selv boet i Brønshøj o rigtig mange år og holder meget af Utterslev mose, spændende med en bog om den, hvordan skal den vinkles?
Jeg syntes også ideen om vandreturene lyder spændende. Jeg selv har planer om små vandreturs arrangementer også med temaer og noget med at gå sig ud af problemerne. Måske noget med nogle mindfulness øvelser undervejs. Jeg vil gerne høre mere når det bliver aktuelt, måske vi skulle holde kontakt?

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: