fisk sælges

Så gjord vi det, vildt spontant. Vi tog bilen igen til Reersø, denne gang for, at tage trampestien rundt om øen på 9km, som vi så sidst vi var der.

Vi havde da talt om, at vi skulle gøre det en dag, men det blev så til i dag, hvor de også lovede godt vejr. Så på den måde fejrede vi 1.maj. Men det handler også for mit vedkommende om at komme op igen fysisk efter denne lange influenza og flere måneders hoste. Så jeg var ret stolt og lidt træt ved enden, uden at have brokket mig spor.

Ruten starter nede i havnen, hvor der er god plads til at parkere bilen. Der er et fint offentligt toilet også rart.

På vej dertil, havde vi købt lidt, at overleve på og så begyndte vandringen. Godt koldt var det om ørene, på den side af øen, men det vente senere på læsiden , hvor der var dejligt varmt forår.

fiskerLangs kysten stod flere mænd og fiskede. Jeg har aldrig rigtigt prøvet det, men tænker at det er de mænds måde at afstresse på og være mindfulness på.

bålplads Det var her frokosten absolut måtte indtages med udsigt over havet. Lige nu er vi begge vegetarer, og det var lykkes os at finde to lække æggesandwich i et supermarked og noget og drikke. Senere blev en kage nydt…shyyy. Jeg tror grunden til at de 9.km egentlig ikke var så slemme var, at vi holdt pauser og at jeg hele tiden havde vores elskede kamera i hånden og har taget tonsvis af fotos. Det elsker jeg. Med det i hånden er jeg rigtig meget i nuet og lægger mærke til små detaljer og mærkelige ting, eller bare noget der er smukt.

gule blomster

Floraen blev også nærstuderet.

ø

Turen tog cirka 2 timer med pauser, her kan I se at det bare er en trampesti man går på. Der er lidt stigning på indimellem ikke meget, men for dårligt gående nok.

mig bænk

Pause og udsigt til turkis blåt vand.

teddy

Her går man i en tunnel af træer, der vokser sammen i toppen. En helt særlig stemning. Fik tanken om at jeg i fremtiden gerne vi arrangere vandreture. Men indhold af mindfulness, naturvejledning, overnatninger og selvudvikling. Måske endda noget spirituelt. Bare vendt til efteråret kommer, der arrangementer du vil kunne tilmelde dig. Så vi sammen kan få noget livskvalitet, møde naturen, møde os selv og hinanden i fælleskabet. Blive klogere på naturen og os selv. Få nogle mindeværdige oplevelser.

postkasse

blomsterkurv