gavnø

I søndags deltog jeg i et arrangement, der var med mindful yoga og meditation, i Gavnøs slotspark. Det var Mindfulness-akademiet.dk,  der stod for det denne gang.

Hele dagen før, havde det regnet, så vi var lidt spændt på vejret. Men der var sol, ikke så varmt, men okay og så blæste det lidt, men det kunne man kun høre oppe i trækronerne. Man kunne ikke mærke det nede på plænen.

Så vi var rigtig heldige os, der deltog,

Først lavede vi yoga, det var et fantastisk syn at se 90 mennesker lave det på en gang, til Floras guidning, udendørs på en stor plæne i solskin.

gaunø

Her kan I se noget af Gavnø slot.

gavnø 1

En ting er, at lave yoga og meditation i et smukt rum eller et yogalokale. Men en anden ting er, at have naturen med, omkring sig. Høre blæsten i trækronerne, mærke solen på huden og bare ligge at føle sig forbundet. Forbundet til de andre der deltog og til træerne, skyerne på himlen, solen og hele universet. Ligge og føle sig lille bitte i alt det store. Jeg glæder mig til i kommende fremtid selv, at skulle undervise i det . Men nød så sandelig, at være deltager og bare selv få fyld på af god energi.

gavnø 4

Denne kæmpe stod næsten lige bag i mig og jeg er sikker på den deltog på sin egen måde.

gavnø 3

At holde balancen på et ben i en yoga stilling kan være nemt nok på det ene ben, men når man skifter til det andet kan det være en helt anden oplevelse.

gavnø2

Til sidst lavede vi meditation, til HANG musik fra Benjamin, hvilken skønt instrument, du kan gå ind og Google det på You tube, hvis du er nysgerrig.

Er sikker på, at den nok ikke er sidste gang, der foregår noget af den slags i Gavnøs slotspark