På torsdag har Mind4nature 3 år fødselsdag.

Det er på den tid, hvor små børn går fra vuggestuen til børnehaven. Sådan håber jeg også, at I vil opleve udviklingen på denne side i fremtiden.

fødselsesdagskage

For nogle år siden tog jeg ansvaret for mit eget liv og realiserede min drøm. Dette skete efter en stress sygemelding, der resulterede i, at jeg mistede mit elskede job. Derefter skulle der tænkes i nye baner. Drømmen var Mind4nature og den er nu virkelighed. Det er det jeg fejrer.I den anledning er jeg kommet i gave humør.

Gratis kursus!!!!!!!!

Jeg syntes, at I skal have samme fantastiske mulighed, som jeg har givet mine nyhedsbrevs-læsere.

Så to af jer, der læser med her eller på nyhedsbrevet, kan vinde en gratis plads på mit helt nye kursus “Boost dit selvværd”. Klik oppe i bjælken, hvor der står “Livekursus “Boost dit selvværd-efter stress” og læs mere om kurset. Kurset har en værdi af 845kr.

Det starter allerede på søndag!!!!!, og tjek lige datoerne inde i selve teksten (det er okay med mig, hvis der er en af datoerne I ikke kan deltage, men det optimale er at I kan alle gange).

Det du skal gøre for at vinde en plads er at skrive til mig, hvorfor lige DU ville have godt af at deltage.

Skriv til mig på doreen@mind4nature og du vil få direkte besked på torsdag.

 

Jeg venter spændt på af høre fra jer!