[vsw id=”3psRXRZTNyU” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

I sensommeren var jeg på besøg i Terapihaven i Halkevad: http://haveterapi.com/?page_id=2

Endnu en af de der finurlige tilfældigheder, der ender med, at bliver en skøn oplevelse. Det startede med, at jeg sad og Googlede terapihaver, og stødte på denne. Jeg bed mærke i den, da den lå lidt udenfor Slagelse, ikke så langt fra mig.

Et par dage efter skulle jeg til et kvindenetværksmøde og så, at Eva Biehe havde tilmeldt sig. Så jeg skrev til hende, at vi da lige måtte stikke hovederne sammen om aften. Den var hun helt med på og jeg blev igen beskæftiget i, at det er godt at have netværk.

Vi aftalte en dag jeg kunne komme på besøg og her kan i se hvor skønt, der er i Terapihaven, en solrig sensommerdag.

Halkevad

Her er terrassen.

I kan ikke se det her på billedet, men der løber en å i Evas baghave, faktisk bag terrassen, noget så skønt.

 

Halkevad 1

Masser af skønne blomster, buske og træer var der.

halkevad 2

Her er tidligere fuglehus, men en smuk skulptur i sig selv.

Halkevad 3

Eva har både prydhave og køkkenhave, som hun selv passer og  grønsager er hun helt selvforsynende med.

Halkevad 5

 

Da jeg syntes det er vigtigt, at udbrede kendskabet til disse terapihaver, så har jeg lavet et video interview med Eva. Så kan I også møde hende og høre om det værdigfulde arbejde hun laver.

Det skulle gerne være med til, at hjælpe stressramte elle pårørende med at finde stedet.

Har du nogle erfaringer med, at have være i et terapihave ophold/forløb, du vil dele med os andre?