radio

Kl. 8.00 stod jeg i Næstved og skulle i P4. Hold da op jeg havde været tidligt oppe sådan en søndag! Det bare ikke der, man kommer for sendt, når man skal på to gange direkte.

Jeg var fundet og inviteret på grund af, at  jeg praktiserer shamanisme(natur spiritualitet) og har gjort det i 22 år. Da det i dag var “Skovens dag” var de nysgerrige i, at høre, hvad sådan en som mig, kan finde på at lave ude i skoven.

Værten var Morten Dam Sørensen(tidligere Morten Mauritson fra Kernesund familie), der gav en meget afslappet og professionel stemning og som jeg før har snakket med omkring shamanisme. Så det var bare hyggeligt og egentligt utroligt hurtigt overstået.

På et tidspunkt spørger Morten mig, når nu du snakker om, at det er godt at gå ud i skoven og være stille og komme i kontakt med skoven syntes du  så at, der ved indgangen til skoven burde være en stor kasse til IPhone og andre tekniske ting. Så man kan gå ud og være mere nærværende?

Jeg husker, at jeg svarede ” at i mit tidligere job, som naturvejleder, der mente vi nok det var en god måde, at få de unge med ud i skoven, hvis de måtte bruge mobilerne derude. Men generelt mener jeg at Morten har ret”.

Skal du ud for, at genfinde kontakten til naturen, fornemme energien, prøve at læse hvad naturen prøver at “fortælle” dig, så kræver det at der ikke er noget der kan forstyrre dig. Du bør engang imellem gå derud alene. Få dine sanser til at åbne sig, se de flotte blomster, hør nattergalen, mærk vinden i håret.

Senere i dag så jeg så denne video og blev kun beskæftiget i engang imellem at slukke for mobilen. For at være nærværene med dem, der virkelig betyder noget og også for at mærke skoven . Se den selv her:

 http://sftimes.co/?id=637&src=share_fb_new_637

Rammer videoen noget i dig?