åkande

Nyd synet af ugens blomst, som en smuk smuk Lotusblomst.

Som et menneske siddende i meditations stilling flyder den rundt på vandet.

Sæt dig og fordyb dig i billedet og se, hvad denne blomst vil sige dig? hvad budskab den har til dig?

Tag tre dybe indåndinger og fordyb dig.

Hvordan farven påvirker dig?

 

Hav en god uge.

p.s Mind4nature holder en uges pause. Både fra her og facebook og pceren i det hele taget. Gælder også mobilen, der kun vil blive brugt til det allermest nødvendige og måske fjernsynet. Dette er noget jeg syntes alle mennesker burde gøre engang i mellem og se, hvad andet der så dukker op i deres livet, måske en masse inspiration, måske den længeventede ro.

Ikke på grund af sommerferie, men på grund af et behov for fordybelse.

Da jeg et menneske, der får meget ud af at bruge pceren/facebook osv dagligt, så jeg spændt på min uge og glæder mig til at skrive om min pause til jer.

Vi ses!