Jeg har taget mig selv i, at det første jeg gør, når jeg besøger folk første gang, er at gå hen til deres vinduer og se deres udsigt.

Måske kan det virke lidt provokerende, har jeg tænkt. For deres indretning kommer virkelig i anden række for mit vedkommende.

Faktisk kan jeg blive lidt trist, hvis folk har en kedelig udsigt.

Som barn elskede jeg udsigten fra mit børneværelse. Der er tænkt mange tanker der, faldt fuldstændig i staver. Både som barn og teenager. Sidstnævnte var nok til høj musik.

Her, hvor jeg bor nu elsker jeg udsigten fra flere af værelserne i huset. Jeg er meget taknemlig for mine udsigter.

Igår snakkede vi om, hvor min pc’er skulle stå. Lige nu står den på vores spisebord, der heldigvis er stort nok til, at jeg kan have sådan et hjørne…..bare ikke når der kommer gæster. Der, hvor den bedst kan stå, er op af en væg, så det jeg kigger ind i er en væg. Det jeg lidt øv over og finder måske en anden løsning. Men nu skal jeg jo også skrive, når jeg sidder der og ikke faldei staver over en udsigt.

Der er bare det ved det, at min falden i staver ofte fører til løsninger og gode ideer. Der foregår en masse, selvom det ikke ser sådan ud.

Det samme, når jeg spiser morgenmad. Det foregår ofte i stilhed med blikket ud af vinduet. Når jeg sidder der om morgen bliver vejret tjekket, stemningen og jeg planlægger hvad jeg skal i dag.

Det er mange år siden jeg hørte morgenradio, det er først i bilen på vej til arbejdet.

Det er dejligt afslappende og healende at kigge ud på noget natur. Jeg elsker det og tænker også at andre gør det.

Der er lavet videnskablige undersøgelser, der viser, at patenter på sygehuse, der kan se ud på noget natur hurtigere kommer sig. Læs mere HER

Hvis du nu ikke har muligheden, så kan du prøve at skabe nogle rum med flere grønne planter. Tag noget af naturen med ind, det kan være grene sten eller noget drivtømmer, det har også en virkning. Mange grønne planter giver også et bedre indeklima.