I går var jeg til fuldmåne krystal meditation hos Majken Matzau. Det havde jeg glædet mig til længe. Elsker at prøve sådanne nye ting.

fuldmåne

Det var Majkens præmier aften i hendes nye hus, som ligger på Vesterbro.  Selve meditationen foregik i det der hedder Lorelei’s hall.

Jeg har før deltaget i Majkens meditationsaftner, da det var på Nørrebro og det har altid været godt.

Så jeg var ekstra spændt på dette med de her krystaller.

Faktisk var jeg lidt flad da jeg tog af sted, da jeg lige havde haft et døgn hvor jeg havde været syg. Men det glemte jeg alt om da jeg nåede frem.

Wau! Et flot rum vi skulle være i med en flot trækonstruktion i loftet, der blev fremhævet med lys og en fantastisk prismelysekrone i midten. Rummet kunne minde lidt om en kirke og dog noget helt andet. Men en højtidelig stemning var tilstede. Jeg havde desværre ikke kamera med.

Først blev vi guidet igennem en lang meditation af Majken. Hendes dybe stemme lød på et tidspunkt ud i rummet ” Du ved selv hvorfor du er kommet”. Havde jeg ikke været i så dyb meditation, så var jeg straks begyndt at analysere mig selv, hvorfor jeg var der? Men i denne tilstand var jeg slet ikke i tvivl og mærkede bare min sjæl sige ”ja”. Jeg kunne mærke det var godt for mig. Godt, at komme ud og blive inspireret og opleve selv at sidde og modtage en meditation.

Bagefter præsenterede hun hver af sine kostbare krystalskåle, lavet af guld og ædelsten. Dem kan du se her

Så fik vi dem at høre og modtog deres healende lyde.

Efter det sang vi selv med på hver krystal og tone, der passede til vores chakra.

Derefter blev vi igen guidet i en meditation, helt ud i galaksen og sluttede af med at synge med på et mantra.

Da det blev holdt på en fuldmåneaften, havde vi den ekstra dimension med, i form af den ekstra power der var tilsted.

Senere, ude på Vesterbrogade, hilste jeg op på den ægte fuldmåne der skinnede ned over byen.

 

Hvis du selv vil opleve dette,kan du finde en dato der passer dig her!