Tiden står stille 1

Kender I det, at komme til et sted, hvor stemningen er, at “tiden står stille”?

Jeg elsker de steder.

Begyndte engang, at tage fotos til en bog om sådanne steder, men det er meget svært at få hele stemningen med på et foto.

Jeg er blevet bedre til også at finde “den knap” der hedder at tiden står stille inden i mig. Ofte går jeg ud i mit drivhus eller ud i naturen for at finde den og nyde den.

I denne stilhed er jeg i fuld kontakt med min egen essens.

I min egen essens får jeg ofte den bedste kontakt til min vej i livet, mit livsformål.

Hvis du for første gang skal finde den stilhed inden i dig selv, så skal du være stille længe, måske flere dage. Måske skal du opsøge steder, der hjælper dig på vej. Det kunne være en stille skovsø med flyvende guldsmede eller det kunne være en gammel forladt bygning.

tiden står stille 2