Sponsoreret

At te er sundt, var jeg ikke i tvil om. Men, at det kan hjælpe på en hel masse rent fysisk, er jeg først lige gjort opmærksom på. Det skyldes, at jeg lige nu drikker en skøn og eksklusiv tejulekalender fra Simply tea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I julekalenderen er der både hvid, gul, grøn, lys oolong, rock oolong, sort, sheng og shu puerh teer.

Nogle af dem er gode til fordøjelsen og de mørke varmer kroppen.

Blandt de mørke er der også nogle, der er gode for fordøjelsen,andre forbrændingen og nogle stabilisering af blodsukkeret.

Hvide, gule og grønne indeholder de særlige aminosyrer, som de opkvikkende L-theaniner og catechiner, der beskytter kroppen mod virus og infektioner.

Tekoppen på fotoet har jeg selv malet. Mit allerførste forsøg på, at male på noget færdigt kermik. Dette kan man prøve på en cafe på Frederiksberg eller Østerbro, hvor man kan sidde og være kreativ med sin veninde, børn m.m , imens man nyder lidt varmt at drikke. Den oplevelse gav min datter mig i gave i år og det kan jeg kun anbefale som en hyggelig julegave ide. Firmaet hedder Creativ space.

Dog må man heller ikke glemme, at give tegaver i f.eks værtindegave.