strømpe 1

Jeps!, så det blevet strømpe tid. Efteråret er over os med både lune dage og kolde/ruske vejrs dage. Lidt udfordrende for helbredet, som april vejr også kan være i den anden ende af året. Man må have tøj med man kan tage af eller på , alt efter hvor varmt det er og hvor varmt det bliver i løbet af dagen.

Hvorfor skriver jeg sådan noget, det kan folk jo da selv finde ud af? Jo det gør jeg fordi, du ikke skal gå og fryse, og fordi mangel på varmt tøj kan forhindre dig i at komme ud i naturen på denne flotte årstid. Det ville være synd.

Men især også fordi jeg for nylig var i en sammenhæng med en kvinde, som viste sig at have et problem. Det var, at hun elskede naturen, den var skøn og flot og hun mente selv, at have et dybt spirituelt forhold til den. Samme dag skulle alle udendørs og lave en natur spirituel øvelse og det var her hendes problem dukkede op. Egentlig brød hun sig ikke om, at blive beskidt og der var også koldt der inde i skyggen, hvor hun skulle lave øvelsen og der var meget i vejen.

Jeg undrede mig indtil jeg så, at hun jo ikke havde tøj nok på og noget forkert på til vejret. Det kan jo ødelægge en ellers skøn oplevelse af naturen.

Så her er mine forslag. Husk det mine forslag, du kan sagtens have nogle andre gode ideer.

For mig hedder det strikkede strømper fra cirka sep/okt til marts/april, og det har det heddet i flere år. Jeg elsker strikkede sokker og hader at fryse. Men sådan har det ikke været hele mit liv, jeg husker, at jeg hadede mine mormors grimme hjemmestrikkede strømper, da jeg var barn/ung. Men lige så snart hun ikke var her mere, så savnede jeg både hende og hendes skønne uld strømper. Husker jeg kom i en periode hvor jeg ofte fik blærebetændelse og det har jeg ikke haft siden.

 Jeg har desværre heller ikke min mor mere, som også kunne strikke strømper. Jeg selv kan altså godt strikke, men ikke strømper.

Hos mig skal strømperne være 100% uld også selvom de så ikke er slidstærke. Jeg fryser og får klamme fødder bare der lidt syntetisk i. Så jeg har spurgt i min vennekreds hvem, der kan strikke strømper. Så nu har jeg købt dem her over nettet, købt et par en veninde har strikket til mig på bestilling og tjekker boder ud for 100% uld strømper, hvis jeg er på markeder.

strømpe 2

Her over ligger et par af mine strømper igen med kvast og det hele(kan tages ud) og et par tynde lange uldne “underdrenge” eller skulle vi sige “underpiger”. Ja! det jo ikke det mest sexede, men det sexede kan sagtens være indenunder ;-), tro mig.

De lange uldne hopper jeg i på denne tid af året, hvis jeg skal være ude i naturen i længere tid. Dem kan du købe i Brugsen. Ellers har jeg permanet i vinterhalvåret et par uldne trusser udenpå de sexede.

gummistøvler

Af fodtøj, har jeg på denne årstid ofte gummistøvler på, da der ofte er vådt i græsset. Mine Hunter til når det ikke er koldt og mine høje forede, når det koldt(Ilse Jakobsen), de er pengene værd. Når jeg skal gå en tur, hvor det ikke er vådt, så elsker jeg mine kondisko(New balance). Dem går jeg så godt i.

De skinner meget mine gummistøvler, det fordi de lige er blevet smurt ind i silikone olie, da de begge er naturgummi, så holder de bedre.

Ellers har jeg en overgangs jakke på, ikke vinterjakken endnu. Nogle gange vanter uden fingre. En tynd hue, hvis jeg skal cykle og så er jeg klar til en tur ud i efteråret farver 🙂