Sidste søndag startede mit alleførste live kursus i “Boost dit selvværd-efter stress”.

boost 1

Det har jeg glædet mig meget til. Jeg har forinden holdt foredrag om emnet og kurset i både Ringsted og Sorø. Nogle af reaktionerne på mine foredrag har været, at det er et super vigtigt emne og at det er modigt, at jeg giver mig i kast med det.

Så det har givet mig endnu mere blod på tanden, til at fordybe mig i emnet.

På kurset angriber jeg emnet fra mange forskellige vinkler.

Min rolle er, at hjælpe deltagernes proces igang og støtte dem undervejs.

Emnet på 1.modul var selvforkæelse /selvkærlighed. Derfor er der på kurset tid til at den enkelte kan blive hørt, det foregår i et roligt tempo, der er tid til fordybelse, tid til eftertænksomhed og tid til at sidde i Mindfulness haven og lade solens stråler varme en – imens dagens læring falder på plads.

boost 2

Nydelse bliver et gennemgående tema på alle fire kursusdage.

boost 3

Noget af tiden tænkte vi over disse ord:

Selvværd er tilfredshed med at være den, man er, og med det, man gør!

Du kan også tænke over disse ord og mærke efter, hvordan den sætning påvirker dig.

 

boost 4