I dag slutter jeg en uges efterårsferie, cirka en uge efter alle andre.

Inden ferien kunne jeg godt se, at vejrudsigen ikke var den bedste.

Jeg havde tre ting jeg gerne ville have opfyldt i ferien. Selvfølgelig følelsen af ferie, men også følelsen af nærvær, oplevelser og noget tid til egentid. De tre ting er blevet opfyldt, selvom vejrudsigten har sagt mest regn.

Jeg syntes det iorden, at have gjort sig nogle tanker/ideer om den ferie man skal have. Bare man ikke har planlagt hver dag fra morgen til aften og man er indstillet på at det ikke altid bliver som man regner med.

Jeg havde i forvejen planlagt tre dage, men resten stod til fælles morgen planlægning på selve dagen. Alt efter vejr og humør.

Nogle dage har vi bare trådset vejret og taget af sted, med regntøj i bilen. De dage blev alligevel ikke så slemme. Vi har haft hyggelige ture til Køge, Lyngby og København. Hunden skulle også rigtig forkæles en af dagene med en god lang gåtur ved stranden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre dage har jeg været på oplevelser, der foregik indendørs. Som da jeg skulle have min forsinkede 50års fødselsdagsgave af min datter. Den dag var vi først på Creative space.

 

 

 

 

 

 

 

 

Et sted hvor man kan male på keramik og senere komme og hente det, når det er brændt. Derefter var vi på Nimb til Afternoon the, begge ting kan jeg kun anbefale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var skønt først at være kreative og bagefter blive forkælet. Så der har været så meget nærvær og nye oplevelser i ugen.

Jeg har altid en ny bog, når det er ferie. For der skal også være tid til at smide sig på sofaen. I denne ferie har jeg læst  “Blækhat”, som er den sidste nye af Sissel Jo-Gazan. Den kan jeg godt anbefale.

Jeg ser ikke meget fjernsyn mere, men vi fandt en god serie på netflex, som jeg også kan anbefale. Den hedder “Midnatsol”. En noget anderledes krimi, der foregår i det nordlige Sverige, hvor de oprindelige folk og deres traditioner også er involveret.

Egentid fik jeg masser af igår, hvor jeg var på mindfulness kursus. På en “Stille vandring” med øvelser rundt om Sorø sø, 5 timer i blæsevejr.  Så alt i alt en god ferie. Hvor jeg har fået fyldt på af følelsen af ferie, nærværd, oplelselser og egentid.