forår 2

Jeg har ventet spændt på dette skønne øjeblik, hvor jeg kan shoppe amok i stedmoderblomster. Andre kvinder gør det måske mest i tøj og sko, men jeg gør det altså i blomster…….hvis jeg kan komme til det.

Stedmoder og hornviol kan godt tåle lidt nattefrost, så de er så gode på denne årstid.

Måske har du det ligesom mig, der trænger til lidt farver i haven. Her er stedmoder  jo fantastiske. Det lige før man ikke kan bestemme sig med alle de farver, de kan være i.

Det en blomst,der holder længe. Jeg syntes man bliver i godt humør af at kigge på dem. Så det er en blomst med mange fordele

forår 4

De ser ikke ud af så meget lige nu i blomsterkasserne, men det kommer om et par uger. Så er de groet til og fylder mere. Jeg kan kun anbefale dem.

 

forår 8

 

Ellers har denne skønne solskinsdag stået på afvaskning af drivhuset. Vi har været to om det, det gør det hele lidt hyggeligere. Så kan man gå og snakke sammen.

Det er en rar fornemmelse, når man er færdig. Alle alger på ruder er væk nu.

Så mangler vi bare lige at vaske gulvet og så kan vi snart “flytte” derud, som jeg skrev i overskriften. Med det mener jeg at vi hen over sommeren spiser de fleste måltider derude. Vi læser bøger, tager en lur, får masser af lys, snakker, hygger og har gæster.

Kan kun anbefale et drivhus, hvis du går med de tanker. Vi er meget taknemlige for vores.

Vi må heller ikke glemme at drivhuset året rundt er mødested for mine kurser og arrangementer. Det har jeg hygget mig med, at tænke på i dag.

 

forår 6

Det var godt nok hårdt arbejde for ryggen, så pauser er vigtige.

Håber du husker dem?

Her fandt vi en lille solkrog, hvor frokosten blev spist udendørs. Det var lidt køligt.

Dog var der godt varmt i drivhuset. Det er det der er så fantastisk med et drivhus, der skal ikke meget sol til, så der varmt. På den måde forlænger du sommeren i begge ender.

forår 3

Har du også været igang med nogle forårs forberedelser?