På den gode måde, med dejligt solskin og lidt eftersommer.

assi 4

September, som i gamle dage blev kaldt “Fiskemåned”, da man i denne måned fiskede store mængder sild og nedsaltede til vintermånederne.

Faktisk har jeg på fornemmelse, at vi får en rigtig fin september, nu må vi se.

Forleden gik jeg inde på Østerbro og kunne se, at de første blade på træerne så småt var begyndt, at blive brune og- at nogle faktisk også var faldet ned. Det bliver så flot, når alle farverne kommer. Grønne, gule, brune og røde blade. Jeg glæder mig til at skulle ud og fotografere.

De første mange år af mit liv hadede jeg denne første forsmag på efteråret. Jeg har altid været et rigtigt sommerbarn. Men ved at arbejde med min indstilling til alle måneder og årstider så har jeg fået det meget bedre.

Nu tænker jeg noget i stil med – varme uldtrøjer, flotte efterårsfarver, græskarsuppe, ture i skoven, varm kakao.

Faktisk har jeg lavet et foredrag, der måske er noget for dig? hvis du har det ligesom jeg havde det før i tiden.

Det hedder “Energi hele året -for vintertrætte og dig med stress problmer”

Du tænker måske:

  • nej, ikke allerede
  • å nej
  • det orker jeg bare ikke
  • mørk om morgen og mørk, når jeg skal hjem-jeg går i hi

Foredraget holder jeg gratis på helsemessen i Ugerløse her i weekenden ( 14.45 søndag)

Se mere om messen her

Der vil være fine gratis gaver til et lotteri på messen

Jeg har stand 21, hvor du også kan komme og snakke med mig om du har stress, hvad fase du er i og hvad du så kan gøre.

Du kan prøve en behandling/snak om naturbaseret mindfulness og høre om mine månedlige arrangementer i min Mindfulness have.