Nu skal vi til at vænne os til at efteråret kommer snigende, om vi vil det eller ej. Det kan skam også være hyggeligt, håber dog, at vi stadig får nogle skønne lune dage her i september

  • Jeg skal snart til nonfirmation i familien og drømmer om, hvor hyggeligt det bliver at se den del af familien samlet igen. 


  • Så ønsker jeg, at mit “online efterårs bog kursus” kan hjælpe nogle, der måske har det svært med, at det nu bliver efterår og hvordan de skal komme igennem det. Kurset kan helt sikker også give inspiration til nogle af jer, der elsker efteråret. Emnerne denne gang er: “En dags stille retreat”, Minimalisme og Vintertræthed. Men vi skal da også snakke om, at fejre efterårsjævndøgn, blive ven med mørket og jeg kommer med ideer til, hvordan man kan fejre “Alle sjæles dag” m.m 

 

  • Jeg drømmer om, at få plukket mange flere brombær imens der stadig er nogle

  • 10. September har jeg min anden “Ayurveda inspirationsdag”. Denne gang i form af en 1-dags stille retreat dag. Efteråret inviterer os til at blive mere indadvendte og stille os selv, de helt essentielle spørgsmål i livet. Det vil foregå i min mindfulness have. Der vil være lidt begynder yoga, en meditation, mindful walking i septemberskoven og lækker ayurvedisk mad. Det er min intention, at du får en hel dag i selvforkælelse 

 

  • Efteråret minder mig også om, at det snart er ved at være tid til en ayurvedisk efterårs udrensning, som jeg har et ønske om bliver omkring jævndøgn, men måske finder jeg først tid til det i næste måned.

 

  • I år skal jeg prøve, at lave en hyldebær sirup til, at komme ovenpå efterårets morgengrød eller bruge som en slags eliksir, hvis det killer i halsen 

 

  • Jeg drømmer om, at besøge min datter, kæreste og lille nyfødte baby (den lille nye familie) på mine ugentlige fridage, hvis det kan lade sig gøre. Der sker jo så meget her i starten, nærmest fra uge til uge. Jeg blev jo mormor for 16 dage siden