Nu er vi heldigvis kommet så langt hen i året, at morgenmaden kan nydes i drivhuset. Det er en god måde at starte dagen på

 

  • Det sker indimellem, at jeg har en 1:1 shamanisme session. Sådan en har jeg i juni og glæder mig til, at hjælpe en til en ny og bedre kontakt til sit kraftdyr

 

  • Den 10. juni skal jeg stå på messe i Holbæk, med min nye bog. Kik endelig forbi 😊 Messen hedder Spirit and Earth markedsdag i Stine Roses have. Jeg har ikke prøvet, at være med før, men har en intention om at hygge mig og skabe nogle nye kontakter. Der vil være en masse boder med behandlinger og spirituelle ting og sager. Jeg holder også et lille oplæg om bogen på dagen, har ikke tidspunktet endnu.

 

  • Dagen efter 😅den 11. Juni er jeg, at finde på Annabellas Rerups “Spirituelle inspirationsdage”. Her holder jeg foredrag om min bog kl. 13.15. Det er i Bagsværd og der kommer et hav af andre spændende foredragsholdere. 

 

  • Så kunne jeg drømme om, at mit firma regnskab var lavet, det er det ikke. Men det skal det her i juni, har heldigvis en dygtig kvinde til at hjælpe mig med at indtaste det, når jeg er færdig.

  • Et par fra min lille spirituelle trommegruppe, som jeg er med i, er flyttet til Hundested. Så I juni skal vi alle derop og se deres sted, det bliver helt sikkert en hyggelig dag med både spirituelle øvelser og standtur.

 

  • En anden af vores københavner venner er flyttet på landet, der er vi inviteret på frokost. Bliver sjovt, at dele landidyl ideer med hinanden fremover.

 

  • Juni er min fødselsdagsmåned og jeg kunne godt drømme om, at finde på en hel særlig måde, at fejre min fødselsdag på i år, har du nogle gode forslag?

 

  • I år drømmer jeg om et kæmpe rosenhav bag vores drivhus, da de nu er blevet så høje. Glæder mig også til masser af danske økologiske jordbær og nyopgravede kartofler. At gå nogle dejlige aftenture og nyde de lyse aftner og ikke mindst, at fejre sommersolhverv