•Jeg drømte om, at holde min fødselsdag (lidt forsinket) med min mand, datter og kæreste, med sommermad i haven. I form af kold kartoffelsalat og kylling pølser. Lagkage med jordbær og Camilla Plums avokado creme, (det blev det dog ikke, men bomben på fotoet under). Det blev det også igår, bare i regnvejr, så vi startede i drivhuset og endte indendørs, hvor vi fyrede lidt op i brændeovnen. Det var noget af et vejrskifte vi havde igår, i dag skinner solen igen.

 

•Jeg går på sommerferie midt i juli og ønsker mig en rigtig dejlig ferie, hvor min mand og jeg skal råhygge os sammen. De ting vi har talt om er en tur til Holmegårds glasværk og ud og sejle med nogle venner på det skib, der sejler rundt nede ved Enø og Næstved. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud at cykle på en skinne cykel på Amagerbanen.Tænker også, at vi skal ud og vandre nogle dage. Har du nogle gode tur forslag her på Sjælland så skriv endelig til mig.

•Vi skal også have malet noget på huset og nogle møbler. Helst i godt vejr, så vi kan slæbe det hele ud på gårdspladsen.

•Jeg håber, at få lavet noget mere yoga i juli, i den yoga Challenge jeg har givet mig selv med 100 dage på yogamåtten.

 

•Min gravide datter fylder år, så vi skal et smut forbi Amager og håber ikke hun skal føde lige den dag 🤞🏻😊

•Jeg har intentioner om, jævnligt at lægge noget op i mit “online sommer bog kursus”, der kører her juni, juli og august. Temaet i juli er “skovbadning”. Du kan stadig nå at komme med.

•Jeg skulle have været på et ayurvedisk retreat, der er blevet aflyst, det er ret trist, for det havde jeg glædet mig meget til. Jeg har endnu ikke helt fundet noget, der trækker lige så meget. Men min fødselsdagsgave fra min mand er en ayurvedisk pulslæsning, inde i København, hos en dygtig behandler. Spændt på, hvad hun har at sige om mig. Ved en pulslæsning kan man finde ud af, hvilken dosha type man er. Efter ayurveda er alt opdelt efter de tre energier vatta, pitta og kapha, som man så kan have mere eller mindre af. Når man ved hvad type man er, så bliver alt lettere. Da ayurveda har gode råd til alle typer, både i kost, træning, osv., en ayurvedisk læge vil også altid som det første “læse” din puls.

 

•På tirsdag den 4. juli kl 13.00, så fortæller jeg om min bog “ Naturens cirkel – sådan forbinder du dig med naturen” i Lokalristeriet i Sorø, det vil være hyggeligt hvis du kikkede forbi 😊🙏🏻