Jeg glæder mig over, at de lyse timer tiltager for hver dag og dagene bliver længere og lysere.

 

  • Jeg ønsker hold 6. på Natur og stressvejleder uddannelsen får en god dag på modul 11. som denne gang er online og handler om, at de skal ud med en prøvekanin på en “walk and talk”. Det er altid spændende, når det begynder at blive alvor.
  • Jeg glæder mig til, at skulle i Grand teater og se “ THE DOCTOR FROM INDIA”, med min studiegruppe (uddannelsen til ayurvedisk sundheds konsulent). Det er et sær arrangement og spilles kun den ene dag. Har ikke været i biffen i 100 år.
  • Jeg skal på to “livedage” på den Ayurvdiske uddannelse i denne måned. Ellers foregår det meste online og via zoom. Live dagene foregår altid i Naya House i Nivå og hver gang overnatter jeg i sommerhus med to af mine medkursister. 
  • På den selvsamme uddannelse har vi fået til opgave, at lave to “ayurvedisk 1:1 sessioner” og et “lille foredrag” for familie og venner i denne måned. Det sidste har jeg fået i stand med den spirituelle gruppe, som jeg mødes med hver måned. Så, hvis du er interesseret i en session må du endelig sige til.
  • Jeg vil plukke små buketter af erantis og vintergækker
  • Drømmer om, at have en live “mor og datter dag” hver måned. For, at følge med i, at min datter er blevet gravid. Syntes ikke jeg har være der nok for hende her på det sidste, hvor hun måske netop har har haft brug for mig. Fordi jeg har haft travlt med “nyt job” og været syg med influenza og lungebetændelse. Men nu er det heldigvis slut. Så jeg vil snart tage til Amager og besøge hende.
  • Skal på jagt efter en bestemt svensk fastelavns bolle, som hedder en semlor. Da det er min ynglings. Der er nemlig marcipan i.
  • Der skal drives grene indendørs især af Forsythia og en Magnolie gren.
  • Det blev ikke til nogen vandretur i januar med min mand, så det drømmer jeg om her i februar. Måske med termokande og madpakke. Ellers bare nogle skønne ture med ham og hunden i “vores” egen skov.