Nogle “Markedsførings folk” vil nok mene, at jeg skulle holde mig til mine emner: natur, mindfulness og ayurveda, når jeg blogger. Da det kendetegner mig og mit firma mind4nature. Men jeg syntes ikke det gør noget, at I også lære mig af kende, som den person jeg er, med mange forskellige facetter. Derfor hygger jeg mig hver måned med, at skrive mit månedlige blogindlæg om mine ønsker, drømmer og intentioner for den kommende måned. Det bliver altid lidt blandet, hvad der kommer frem, men måske kan du blive inspireret af noget af det. Det ville glæde mig!

 • Allerførst ønsker jeg mig et sundt og rask barnebarn, hvis ikke hun allerede er født, når du læser dette. Min datter har termin 2. august. Her kunne dette blogindlæg godt stoppe, for det er hele mit omdrejningspunktet lige disse dage, hvor det er så tæt på

 • Jeg skal nyde min sidste ferieuge. Måske skulle jeg tage en tur til “udlandet”…Malmø eller Helsingborg?eller måske en dag til Fejø…eller…

 

 • Min sommerferie stopper, som sagt snart. Men min intention er, at sommeren ikke skal slutte fordi ferien slutter. Som jeg måske godt kan have en tilbøjelighed til, at føle at den gør. Men, at den skal forsætte i mine weekender, fridage, aftner og i mine tanker. Jeg har ikke mere et udendørs job, som dengang jeg var naturvejleder. Jeg er p.t både halvdags projektansat koordinator og selvstændig. Det er mit koordinator job jeg skal tilbage til, som er indendørs kontorarbejde

 

 • Jeg skal 13. august undervise i ayurveda, på min første ayurveda inspirationsdag. Det glæder jeg mig vildt meget til. Jeg har så meget jeg gerne vil formidle videre. Du kan stadig nå at komme med. 

  Ayurveda Inspirationsdag

  Temaet er sommer

  Den 13. august, kl.13.00-16.00

  Kom og lær lidt om ayurveda. 

  Ayurveda er en gammel holistisk sundhedsvidenskab, måske den ældste.

  Efter ayurveda deler man året op i tre årstider Vatta, Pitta og kapha og lige nu er vi i Pitta tid.

  Program for dagen:

  – Hvad er Ayurveda?

  August måned er “Pitta årstid”, hvad vil det sige?

  •Hvad skal du være særligt opmærksomme på om sommeren, for at passe bedst på dig selv og holde dig i balance 

  •Lidt blid yoga, alle kan deltage 

  •Kølende vejrtrækning

  •En hjerteåbnende meditation 

  •I fælleskab skaber vi en natur mandala

  •Hygge med deling af vores oplevelser og indsigter. 

  Hjemmelavet te og hjemmelavet ayurvedisk vegansk cheesecake. Begge dele indeholder råvare fra haven.

  Tre selvkærlige timer, hvor du forbinder dig med den indre og ydre natur. Dette vil støtte dig i at finde balancen og berolige dit nervesystem.

  Dagen vil foregå udendørs og i drivhus.

  Der vil være vand, te og kage.

  Hver deltager får en lille “årstids gave” med hjem 

  Adressen er: Gyrstinge skovhuse 27, 4173 Fjenneslev(Ringsted)

  Husk: yogamåtte eller liggeunderlag og behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

  Tilmelding på Doreen@mind4nature.dk, senest 1. august 2023.

  Pris: 350kr via mobilpay 20940463

  Max 8. pladser, så først til mølle.

  Du kan ikke få pengene tilbage, men må gerne give din plads til en anden, hvis du selv bliver forhindret.

  Spørgsmål skriv til mig på doreen@mind4nature.dk

 

 • Mit første “online sommer bogkursus” går ind i sin 3. og sidste måned. Jeg ønsker, at få deltagerne aktiveret og inspireret, så de kan mærke en bedre forbindelse til naturen. August måneds tema er terapihave. 

 

 

 • Jeg skal til bryllup i august. Et fælles vennepar er blevet gift. Så jeg drømmer om en skøn, skør og sjov dag i Hundested

 

 • Jeg har lovet at arrangere en hel dag med shamanisme og cacaoceremoni  for min ayurveda studiegruppe, igennem det sidste år tid. Jeg drømmer om, at en af de andre tager stafetten op efter mig og arrangere noget, som jeg kan lære af og vi på den måde kan berige hinanden og stadig have hinanden, at sparre med.

 

 • I køkkenhaven ønsker jeg, at der i august kommet nogle græskar. Elsker græskar suppe og syntes også græskar er så dekorative. Men det kan godt være, at vi skal helt over i september før det sker

 

 • De omkring liggende marker vil blive høstet i august og der vil konstant være en brummen fra høstmaskinerne herude på landet. Den travleste tid på året for bønderne. 

 

 • Jeg ønsker at, august bliver en god sommer høstmåned uden for meget regn, men med solsikker, brombær, blommer, de første æbler, georginer. Jeg føler allerede en stor taknemlighed over alt det haven og naturen har at byde på