Der er kommet en ny trampesti, der går igennem min grund, herude på landet.

 

Inden trampestien blev etableret have vi besøg af to aktive damer i lokalområdet, der satte os ind i ideen. Derefter gav vi lov til, at den måtte løbe langs vores skel ude på marken og igennem vores lille skov.
Nede i skoven er der lavet en lille bro, så man kan komme videre over til Bjarne Krogs grund/ Krogagergaard og videre til Ørslevvester.

 

Jeg husker da en af mine gamle naturvejleder kollegaer engang skulle lave trampestien nede ved Stevns klint. Det tog lang tid og mange kopper kaffe med de lokale lodsejere. Heldigvis er den der nu og er en meget smuk rute der går øverst langs Stevns klint til Rødvig. 
Det folk dernede var bange for, var alle de mange københavnere der ville komme brasende igennem ens grund og smide en masse affald. Det er heldigvis ikke sket.

Nu er vores også blevet til noget. Jeg tror nogle lodsejere her var bekymret for det samme,  så de sagde nej til at deltage I projektet. Det har dog alligevel lykkes at lave nogle gode ruter og gjort det nemmere for dem der bor i Ørslevvester at komme i Lille Bøgeskov eller til skovkroen.

Her kan du se ruten HER

Vi har altid tænkt på, hvordan vi kunne dele glæden for vores sted med andre. 
I bunden af Gyrstinge skovkros P- plads kan du kommer ind på stien.