Så det fredag og en ny “go-Giver blogger” kan få lov, at skrive på min blog. Hvis du som læser skulle få lyst til at være med en fredag så læs nærmere info. oppe i den rubrik i bjælken øverst oppe på siden, der hedder “Go-Giver blogger”. 

Natascha har jeg lige lært af kende og fandt ud af for nylig, at hun har en blog om sin passion. Hendes passion er også blevet hendes buisness.

natascha1-1

Natascha Annett Coco Jensen

 

Lever du autentisk? Og viser du dine omgivelser hvem du er?

 

Viser du dine omgivelser kulde, irritation og ligegyldighed, når du føler noget meget intenst? 

Tør du vise dine ægte følelser fremfor at blokere følelserne f.eks. ved dække med en anden følelse ved at smile og sige at her går det fint, når du i virkeligheden er rasende, sur, vred og/ eller ked af det. Eller viser du vrede til at dække over din sorg. 

Først når du udtrykker dine ægte følelser, kommer du videre i dit liv. Du giver skyggerne lys. Du kæmper ikke længere. Du lever i “Flow”. Og du lever autentisk. Du viser dit autentiske jeg. 

Vidste du, – når du lever autentisk, kan du opleve magisk transformation …

 

“Hvorfor skal jeg det?” Vil du sikkert tænke. “Der er ikke nogen der skal lave om på mig og jeg har levet sådan i årevis”, kunne måske være en af dine udtalelser. 

 

Fordi, alle mennesker opfatter;

 

Kun 7% af de ord du siger og 93% er hele din person. Dit tøj. Dit udseende. Din frisure. Din makeup. Eller hvad der virker iøjenfaldende på modtageren.

 

Igen den berømte fordømmelse. De første 20 sekunder har du allerede dannet dig et førstehånds indtryk af en fremmed person. Og du kender ikke engang vedkommende?

 

Ja, du har sikkert regnet ud, at jeg arbejder med tøj. Som stylist.

 

 

Hvordan kan en stylist finde mit autentiske jeg?

 

Fordi jeg arbejder som Fashion Feng Shui® stylist. Dette er et fuldstændig anderledes system, som både er meget intenst, resultat orienteret, personligt, sjovt og praktisk.

 

Det er en proces. Det er ofte, som at skrælle et løg, lag efter lag. I samarbejde med klienten finder jeg ind til hendes inderste jeg, ved at stille spørgsmål. Jeg ser hendes tøj/ gardarobe og jeg ser hendes collage/billeder om hendes drømmeliv, hvis alt var muligt. Vi finder sammen, hendes autentiske stil, hendes nuværende livstil eller prøver kræfter med hendes fremtidige livsstil. Selvfølgelig ser jeg også på hendes kropsfacon og hendes basis farver i form af hårfarve, hudfarve og øjenfarve. Og vi tiltrækker et inderligt ønske i klientens liv via hendes tøjstil. Ønsket kan være alt fra lønforhøjelse til at finde ny kærlighed.

 

 

Hvad er Fashion Feng Shui®?

 

Du kender sikkert Feng Shui. Boligindretning til at løse problemer i livet via gammel kinetisk visdom. 

Denne Feng Shui visdom er overført til tøjet og grupperne er inddelt i 5 grupper ligesom Feng Shui. Vand element, Træ element, Jord element, Ild element og Metal element. I de forskellige elementer er de igen inddelt i essensen, intention og udseende. Du kan sågar finde det job der egner sig bedst til dig eller din fritidsinteresse via Fashion Feng Shui®.

 

Jeg er selv blevet meget begejstret for Fashion Feng Shui®. Jeg har set flere positive resultater f.eks. lønforhøjelse. Samme person er blevet headhuntet til et nyt og bedre job. 

Jeg selv, oplever ikke flere misforståelser af min personlighed, som før irriterede mig. Jeg troede, at jeg skulle have min arbejds uniform på, når jeg arbejdede som stylist, – hvilket slet ikke var/ er mig. 

 

Husk på; “At være, giver atmosfære”. Du skal være som du er og aldrig lave dig selv om 😉

 

Mange Fashion Feng Shui® hilsner

 

* Natascha

 

http://fashionfengshui.bloggersdelight.dk

000001111fashionfengshui_edited-11.jpg