I dag skal I møde Caroline, som dagens nye Go-Giver Blogger. Caroline lærte jeg af kende for cirka 15 år siden og vi har haft nogle helt særlige fælles interesser. De sidste 10 år har jeg så ikke haft nogen kontakt til Caroline indtil vi for nylig fandt hinanden igen på kære facebook. Hør her om Carolines passion.

caroline

 

 

 

 

 

Caroline Videmark

Jeg vil gøre verden smuk og varm! Det må jeg gøre på den måde, jeg er bedst til; jeg spreder mine ringe ud i universet med god mana i unikke smykkedesign.

 

Min elskede mand sendte mig på malerskole; han kunne se mit behov før jeg selv kunne 😀  Jeg tog glad afsted, glædede mig til at male et emne helt itu, så der kunne dukke noget nyt og spændende frem. Det gjorde der aldrig; jeg har simpelthen ikke tålmodighed til at male det samme igen og igen – Jeg formoder, det er kreativiteten, der ikke er tålmodig! 😀 Den vil ud, og den vil ikke omformes.

 

smykke 2

 

Det er især derfor, unika-smykkerne dukker op. Der er masser af materialer i verden, der kan kategoriseres som ”stakkels juveler”; de vil gerne findes i en anden sammenhæng end den oprindelige – og så kommer jeg forbi og gør noget ved det; den får sit helt unikke liv. Nogle gange bare smukt, andre gange finurligt eller legende. Ja, kort sagt; potentielt med ligeså stor diversitet som livet selv.

 

Universets energier gør, at vi bliver mere individuelle; vi behøver ikke længere at være som de andre. Der er langt større styrke i menneskehedens forhold til moder jord, universet og selvet, når vi ikke længere falder i massehysteri over …  alt hvad massemedierne nu pådutter os.

 

Det er nu ikke de sider af mit og vores liv, som min blog handler om; der er andre, der udtrykker sig bedre om det end jeg gør, og jeg vil jo ikke skræmme folk væk 😉

smykke 3

 

Min blog handler derfor kun om hvad min kreativitet producerer. Jeg startede på at lave smykker længe før bloggen blev født, så mange af smykkerne er kun repræsenteret i det lille diasshow, der kører. De smykker, der er yngre, har selvfølgelig fået hver sin introduktionsartikel.

smykke 1

 

Jeg har ikke sat priser på. Ikke fordi de er dyre; en halskæde koster oftest 300 kr., og ørepynt 130 kr. Nej, jeg vil så gerne, at folk henvender sig til mig om smykket; de er hver især mine børn, så selvfølgelig vil jeg gerne snakke om dem, også når det bare handler om at længden på et halssmykke skal ændres. Det kan også være, at du vil udvikle smykke sammen med mig – måske du har et gammel smykke, der er i stykker, og så kan vi bruge delene i et nyt smykke.

 

Der findes også artikler om syprojekter og strikkede sager – de er alle sammen mine egne, men jeg strikker og syer gerne på bestilling.

 

Kig gerne ind, så bliver jeg så glad! www.dronningunica.blogspot.com