Så har jeg en ny “Go-Giver blogger” til jer, i dag skal I møde Maybritt, Cityprinsessen og høre, den dag hendes blog blev “født”

Maybritt kender jeg slet ikke og det gør det bare endnu mere sjovt, at have fundet på ideen om at andre bloggere må skrive på min blog om “fredagen”.

Jeg ved godt, at Maybritt kommer på 2 dage forsendt men, det skyldes min hund har haft bidt kablet over til internettet, det undskylder jeg meget.

Se nærmere under feltet “Go-Giver Blogger”, oppe i øverste bjælke. Måske DU skulle få lyst at være med ?

maybritt

 

 

 

 

 

Maybritt Laisbo

En Cityprinsesse blev født.

En stille solskinsrig forårsdag sidste påske, var familien på tur. Familien bestod af to bonus børn, min mand og jeg. Næsen pegede mod Sejerø, og jeg var ærligt talt meget utilfreds. Jeg kunne nemlig godt bruge min påske på en helt anden og langt mere lækker måde.

Min mand ligner Alfred fra Emil fra Lønneberg, og har lige så stor tålmodighed med mig, som han har med Emil. Der står da også” Du och Jag” i vores vielsesringe, som symbolet på, at det er sådan, det er.

skulptur

Men lige den dag havde jeg ingen tålmodighed med mig selv, og da min skønne mand drillende sagde, at nu var prinsessen på den, for ikke bare var hun på vej til Sejerø, var flyttet fra midt byen, lige ud til kanten af den, kun der, i hus, og endda sad i en Toyota Avensis med bonus børn, men jeg havde også et forklarings problem for hele veninde flokken.

strand

Hele mit liv har jeg været en by pige, faktisk har mit liv på rigtig mange måder mindet om ”sex and the city” bare i en lidt mere ydmyg Københavner udgave, og alligevel så ville skæbnen, at jeg flyttede væk fra hjertet af byen, med dens liv, spontanitet og mange muligheder, ud til kanten af den, bare fordi jeg ønskede mig kærligheden i meget konkret form af en dejlig mand. Jeg havde også på et tidspunkt flirtet med tanken om hus, men da det ikke lige er at få, ej heller for en penge jeg kan betale, lige der hvor jeg så en Citygirl kunne bo, så ville universet at mine ønsker alligevel gik i opfyldelse, bare ikke helt i den form, jeg troede var det eneste rigtige for mig. Smiler. Måske fordi jeg ikke selv vidste, hvad der ville være den rigtige form for mig.

kirke

Og så denne påskedag stod jeg og trampede i jorden, af arrigskab over at skulle tilbringe nogle dage på en ø, jeg så meget vidste, jeg ville dømme ude. Og lige midt i mit prinsesse raseri, kom ideen til mig. Jeg ville lave en blog, og den skal hedde Cityprinsesserne. Og sådan blev det. Den bliver lavet sammen med nogle andre, som jeg skyndte mig at spørge, om de ville være med. Den handler om det almindelige kvinde liv, og at vi skal ud og have det sjovt. Både os der skriver, og alle jer der læser med. Så vi laver selv arrangementer, og finder nogle vi kan deltag i. Så bor du et sted uden for København, så kan du altid holde øje med os, for du er velkommen til at tage med alligevel, hvis du en dag kommer forbi byen. Vi vil elske det.

Mange hilsner www.cityprinsesserne.dk