Hej alle sammen

Så kan man, som noget nyt på mind4nature tilmelde sig et nyhedsbrev!!! wauuuu!!!.

Hvor er jeg glad for også, at kunne tilbyde jeg dette tilbud. Til nyhedsbrevet er der en helt fantastisk gratis gave, der følger med og det er en 13 siders gratis guide:.” Mindfulness i byens parker, sådan gør du”. Det en guide “to go” og, hvad mener jeg så med det? Jeg mener det er en guide lige til at printe ud og tage med over i parken eller et andet naturområde, hvor du kan afprøve nogle af mine forslag. Forslagene går på, hvordan du på en nem og nydelsesfuld måde, kan finde ro i byens parker.  For eksempel på vej hjem fra jobbet, så du kan være mere nærværende, når du kommer hjem. Ulvetimen bliver nemmere eller du undgår den måske helt. Øvelserne kan tage fra 10 min til, hvad du nu har tid og lyst til. Jeg er meget nysgerrig med, at høre fra jer, der læser guiden og prøver, at bruge den i praksis. Hvad gør øvelserne ved jer? hvad var oplevelsen? Hvilken oplevelse/indsigt får man af at gøre øvelsen fast over en tid, f.eks. hver dag, hver uge?

Del gerne jeres erfaringer med mig ved at sende mig en mail.

Derudover vil jeg sige, at der på nyhedsbrevet i fremtiden vil komme en masse spændende omkring emnet Mindfulness, Mindfulness i naturen, stress  og hvordan du opretholder en dyb kontakt til naturen. Det vil være i form af øvelser, ideer, nyeste viden på området, opskrifter, mine erfaringer, temaer og meget mere.

Rigtig god fornøjelse!

Til dig, der ikke er interesseret i nyhedsbrevet vil der stadig være masser af viden og ideer, at finde her på bloggen.