Naturens cirkel-sådan forbinder du dig med naturen

I foråret 2023 udgav jeg min første bog “ Naturens cirkel – sådan forbinder du dig med naturen”, fra Wadskjær forlag. 


Bogreception afholdt jeg i en bålhytte i Sorø (det er jo en natur bog) en dejlig forårsdag med familie og venner.

Du kan købe bogen og læse meget mere om den hos forlaget

I bogen inviterer jeg dig på en rejse igennem årets 12 måneder, hvor vi blandt andet, vil fokusere på sansernes påvirkning i naturen, shamanisme, vintertræthed, urter, terapihave og skovbadning. Hvordan du kan afkoble og genoplade i naturen og få den balance tilbage, som du mangler. På den måde får du mindre stress og vil derfor blive bedre til at mærke dig selv og dine behov.

Du kan høre mig fortælle lidt om den her på denne video

Med bogen har jeg været på messe, til spirituel inspirationsdag og holdt foredrag i cafeer og vil meget gerne meget mere. Så hvis du kender et sted, så lad mig høre. Eller hvis et oplæg fra min bog kan være et indslag på en dag, som du afvikler, så giv mig et kald på 20940463 eller skriv til mig på doreen@mind4nature.dkJeg er også lige midt i et online efterårsbog kursus, hvor vi arbejder med bogen.

Jeg laver nogle videoer hver måned for Wadskjær forlag, dem kan du se på deres nye you tube kanal 

 

 

Her er nogle fine boganmeldelser fra læsere og flere er på vej 😊🙏🏻

Jeg bliver lige nød til at skrive en tilbage melding til dig, efter jeg har købt og læst din
nye bog “naturens cirkel”

Tak for en fantastisk bog
Den er så inspirerende og givende🌞
Elsker den måde du guider mig ind i hver måned og berør alle sanser og stemninger i hverdagen.
Din måde du observere naturen, haven og selv det mindste dyr er fortalt med en indlevelse og detaljer så det føles som var jeg selv er tilstede.
Du har så mange facetter og oplysninger med på hver måned, som pludselig bevidstgøres og synlig gøres som jeg ik tror så mange har tænkt over.
Samt al din erfaring og viden du deler så smukt ud af.
Dine redskaber og øvelser i bla at være opmærksom og tilstede i nuet,
ik være fordømmende,
ik bli’ fanget af manipulation fra omverden og teknologien,
Samt vores alles uundværlige mobiler der stresser og påvirker via stråling.
Tak for du tager dette emne og oplysninger med i din bog.

Og så din smukke tilbage venden til hvad vi/Jeg som menneske kan gøre for at få et mere afbalanceret liv🌞ved at være i naturen der healer via bla. Skovbadning, naturterapi, ro og glæden i de små ting som du så smukt nævner i din bog.
Tak Doreen for ideer, opskrifter og dine egne personlige fortællinger, 💖

Det er en helt fantastisk bog naturens cirkel som jeg har anbefalet og kan anbefale andre.💚

Hilsen Bodiana Hansen

 

Jeg gik en tur i skoven og kom ud højere end træerne!
Første gang jeg stødte på ovenstående citat af filosof og naturelsker Henry David Thoreau blev jeg så rørt, at jeg staks måtte skrive det ned og siden dele min begejstring over sætningen til alle mine venner og klienter. Med få ord beskrives hvad både videnskaben og filosofien har målt og erkendt, at naturen har af indvirkning på os. Vi bliver højere. Målt i både trivsel og forståelse. I naturen smelter vi sammen med noget større. Og vores krop og sind udvider sig.

Dette er begyndelsen på det forord, jeg har skrevet til bogen ”Naturens cirkel – sådan forbinder du dig selv til naturen” af Doreen Møller Holmquist, der har begået en vedkommende og meget inspirerende bog.
Jeg kan kun anbefale dig at investere i den. Den kan bruges år efter år, da den beskriver årets 12 måneder og alt det dyreliv, opskrifter, opgaver og øvelser, der er relevant de pågældende måneder.
Du vil opleve mindre stress og øget glæde ved at bruge denne bog, der samtidig vil åbne naturen for dig. God fornøjelse.

Lizl Rand