fødselsesdagskage

Ja! jeg tænkte lige her forleden, hvornår var det mon jeg startede denne blog?

Ved ikke om det var årstiden, altså efteråret, der gjorde, at jeg kom til at tænke på det. Men det var faktisk sidste år i efteråret, helt præcist i oktober 2012.

Dette måtte fejres, så jeg lavede en gulerods kage til hele familien, som fødselsdagskage. 

Jeg har netop også fundet noget jeg skrev sidste år angående min blog, på en seddel:

Jeg fik ideen til min blog på efterårsjævndøgn 2012. En rigtig efterårsdag med regn, rusk og kulde. Faktisk er jeg nået til at elske alle årstider. Jeg tror vi mennesker har et stort behov for natur, men hos mange bliver det ned pivoteret eller glemt, i forbindelse med at få det bedre.

Jeg startede bloggen, i håb om, at flere kunne få bedre kontakt til naturen. Både mentalt og åndeligt. Da jeg følte, at mange have mistet kontakten. Så bloggen skulle være mit bidrag til verden. Min måde at være “miljøaktivist” på. For hvis I kunne lide mine naturfotos og mine indlæg ville jeg kunne gøre en forskel. Hvis I ligefrem kunne bruge mine forslag og gik ud i naturen og afprøvede mine øvelser. Så kunne det være, at I ville komme til at elske naturen lige så højt, som jeg gør. Så ville vi blive flere og flere til at passe på den.

På det første år er det blevet til 104 indlæg.

I det år har, der været flere gæstebloggere med skønne indlæg og interviews. Mange ture jeg har været på for, at finde inspiration til at skrive og som det sidste et videointerview. Video vil der komme meget mere af.

Jeg selv har i det år været sygemeldt med stress et halvt år. Som noget vigtigt holdt jeg fast i, at jeg skulle forsætte med, at skrive. Jeg er blevet raskmeldt igen og tror skriveriet har været en vigtig del af min egen helbredelse. Ikke mindst de mange ture ud i naturen.  

Skulle du ligge inde med ideer til hvad du godt kunne tænke dig jeg skrev noget om, så skiv endelig til mig.