1

Forlenden dag var jeg i lidt Pippiagtigt humør, for jeg havde utrolig lyst til at gøre noget jeg ikke havde gjort før, helst noget fjollet.

Dagen før havde jeg på min hunde lufter tur, set et spændende hul midt inde i en rapsmark, et uforstyrret sted.

Det fik jeg lyst til at udforske alene, for jeg trængte til at være alene, det har man nogle gange. Så jeg fik den ide, at jeg kunne lave en meditation i dette “gule lys hav”.

Så på med røjserne og ned over min egen mark til genboens mark, som jeg nu sneg mig ind i. Ærligt jeg følte mig lidt, som barn igen og det en ret fed følelse.

 

2

Her er hvad jeg kunne ligge og sidde at kikke på, imens lærke sang lige over mig og en bi summede lidt tættere på. Skønne sommerlyde.

 

3

Jo Jo !! jeg havde skam yogamåtte med og ja! den overlever, at få jord på sig. Men se lige denne næsten bare plet/cirkel midt i marken.

 

4

 

Efter meditationen, der var pragtfuld. Rejste jeg mig og vente mig om, og der var himlen ret faretruende. Men flot var det med den mørke regnfyldte himmel mod de gule blomster.

 

5

På sidste foto er vejen ind til mit hemmelige sted. Som barn havde jeg mange hemmelige steder i haven mellem grantræerne, når min mor var dum eller jeg var uvenner med min storebror. Sjovt! min far har ALDRIG være dum 🙂

Jeg boede dengang lige overfor Vestvolden, hvor jeg også legede med de andre piger på vejen. Der havde vi også gemmesteder, til afslapning væk fra de voksne og til at udspionere folk.

Jeg indrømmer, at  jeg faktisk også har andre gemmesteder ude i naturen og jeg elsker, hver af dem på sin måde. Nøje udvalgt og de er MINE steder.

Har du også et eller flere gemmesteder, hvor du bare kan være dig, gemme dig, slappe af, finde fred, mediterer?Hvis ikke så find et, jeg tror også du vil sætte pris på det, når du opdager hvad det giver af velvære, at kun trække sig tilbage til sin “hule” engang imellem.

6