009

Forleden luftede vi hunden ved, at gå hen over vores egen mark og gå langs skellet af nabomarken til vi kom til hovedvejen.

Det har vi gjort flere gange før.

Men hver gang tænker jeg på, at det her er noget man har gjort mange gange før i tiden. Markvandringer langs naboskel.

Nu der bare ikke så mange der gør det mere.

Folk har nok ikke tid. Ligesom der her ude på landet ikke er så mange, der går tur med deres hund. En hund er bare en der løber rundt på gården.

På min mark er der kommet en lille sø, den får lov at blive. Den har vi givet tilbage til naturen og padderne og salamanderne. Da jeg flyttede på landet, havde jeg ikke set en salamander siden min barndom, hvor jeg fangede dem på vestvolden. Blev så overrasket over at gense min barndoms “drageven” igen.

013

Her over er et af mine bedste steder på min egen mark. Et dejligt sted, at sidde helt alene og meditere op af et af de to Egetræer.Her er der højt til himlen og man kan skue langt. Hen over min egen mark og naboens mark til skoven.

015

Eller her ved åen. Det også et skønt og fredsfyldt sted at sidde. Her kan man tit se harer ovre på genboens mark.

Der var masser af fisk i åen den dag vi gik der og det gjorde os så glade. Så var det derfor vi havde set så mange fiskehejre her på det sidste nede ved åen. De gad vel ikke at komme, hvis der ikke var noget mad at finde.  Rart at se så mange fisk, så er vandet vel heller ikke så forurenet i vores å.

016

Det tog os nok små 10 år, at tage os sammen til at flytte fra København og ud på landet og vi har ikke fortrudt det. Nu har vi boet her i 11 år.

Men nyder stadig meget, at komme på Københavnerbesøg engang imellem. Det tager også kun små 45 min, at køre derind i bil.

017

Denne dag sang flere lærker over os og solen skinnede. Jeg kan ikke forstå, at nogle kalder det udkants Danmark(aaaa… måske Ringsted ikke høre med til det). Det lyder så negativt, for her er nemlig skønt herude på landet( På nær de dage, hvor her lugter af gylle, dem kan vi godt undvære).

023

 

Så går du med tanker om at flytte på landet, så kan jeg kun varmt anbefale det. Følger der lidt jord med så kan dine børn bolte sig der og du kan dyrke jeres giftfri grønsager.

Er det ikke lige en mulighed du har så er jeg igang med at planlægge en-dags stilledage på min grund og i den omkringliggende natur. Det kommer der snart mere om