kranio 2

Før

 

Kranio 1

Efter

Se nu her! Igår var jeg til Kranio Sekral terapi og min behandler overtalt mig til at blive fotograferet før og efter, bare for sjov og for, at jeg kunne se hvordan behandlingen kunne forandre.

Så på før billeder (Hvor jeg godt nok ser bøvet ud i hovedet :-)) så hænger mine skuldre, jeg ser nærmeste ud, som om jeg har en lille mave og der er også noget med at mine knæ, hvis ikke er lige overfor hinanden.

På mit efter foto(hvor der er lidt mere at smile af), har jeg lige pludselig fået skuldre igen, maven er væk og knæ er mere synkrone.

Hurra, jeg havde det også meget bedre.

Jeg kom fordi jeg havde ondt over lænden. Min mave har muligvis prøvet at tage noget af smerten ved en forkert holdning.

Når man har ondt over lænden ler der der som regel noget i vejen med hele ryggen og jeg skal da også love for, at jeg var øm flere steder.

Første gang jeg kom hos “min engel” af en behandler var fordi jeg havde fået et gavekort. Jeg var MEGET skeptisk og havde udsat i næsten et år med at komme. Forstod ikke hvorfor andre skulle pådutte mig det pjat …. ha ha

Jeg kom så første gang med en masse stress i kroppen og det kunne hun også hjælpe mig med. Det ikke alle, der tager så godt i mod, som jeg gør. Det gælder om at finde den behandlingsform, der hjælper lige på dig.

Det må jeg så sande at dette gør for mig. Kan jeg mærke at nu er det for galt så må jeg lige forbi og denne gang var det et år siden.

Da jeg havde stress fik behandlerne mig til at få spændingerne ud af kroppen, jeg kunne slappe af og blive meget mere fokuseret.

Men jeg var aldrig til noget bagefter, jeg måtte hjem og sove og så først derefter fik jeg energi igen.

Jeg kan kun anbefale, at man prøver det.

Jeg vil også gerne anbefale Anne-Marie her

eller her:

http://a-mterapi.wix.com/kraniosakral