zumba

Forleden talte jeg med en kvinde, som jeg kender lidt. Vi fortalte hinanden, hvad vi lavede hver især.

Jeg fortalte, at jeg hjælper folk med stress problemer og at jeg bruger min have og naturen, når jeg arbejder.

Hun fortalte, at hun kendte en del personer, der havde være lidt nede. De havde haft godt af at gå til zumba. Hun havde faktisk også selv danset zumba, da hun syntes det hele så lidt sort ud i en periode.

Jeg sagde, at det da nok er en god hjælp for nogle. Det kommer an på, hvor du er i de fire stressfaser. Læs mere om dem HER

Når du er i de to første faser, har du brug for ro ro og atter ro. Du orker nok heller ikke noget. Faktisk fraråder man motion her i denne periode, da stresshomonerne kommer til at fare endnu mere rundt i kroppen. Det bevirker, at du føler dig endnu mere udmattet end du måske er i forvejen. I disse faser er små ture ud i naturen, noget jeg vil anbefale.

Men i 3 fase og især i 4 fase, vil zumba nok være en god ide for nogle.

Det er godt, fordi du kommer ned og mærker din krop og  kommer væk fra alt tankemylderet. Bevægelse, motion og latter udskiller masser af indorfiner , som styrker din energi og lykkefølelse. Du kan læse mere om indorfiner HER

Du kan her prøve, at lære et par zumbatrin efter denne begynder video  HER

Eller du kan se et helt zumba hold  HER

Har du haft glæde af Zumba i forbindelse med stress? så hører jeg gerne fra dig!