Den store sommerferie måned. Det er det i hvert fald for mange.

Det har det også været for vores familie de sidste 15 år. Sådan er det jo! det var der børnehaven holdt sommerferie og bagefter skolen. Herhjemme har vi også arbejdet steder, hvor der var tvungen sommerferie nogle uger i juli. Men nu er vores datter snart 20 år, færdig på gymnasiet og flytter måske snart hjemmefra. Så kan vi  holde ferie, når vi har lyst. Det er en helt ny fornemmelse.

Så for mig har juli, som sagt noget med sommerferie at gøre. Det her man har tid til hinanden, tid til at sove længe. Jeg forbinder denne måned med ture til stranden for at gå der, bade hvis det varmt og se solnedgange om aften.

006

Det er en måned, der plejer at indeholde meget sol og sommer. Det har vi bare ikke se så meget af endnu. Så mine sommerkjoler er ikke blevet luftet så meget endnu.

Juli er måneden, hvor jeg bare gerne vil være udendørs hele tiden og gå, cykle, lave bål, spise is m.m.

060

Når jeg har ferie vil jeg gerne ud og opleve noget også selvom jeg er hjemme i Danmark. Så vi tager på en masse heldagsture. Men selvfølgelig skal der også være masser af tid til at slappe af, geare ned og oplade de indre batterier.

Tid til alt det man ikke når i hverdagen, som at og male/tegne.

Månedens aktivitet

Øv dig i at være nærværende, nu du måske har ferie. Selvom du ikke har ferie kan du også øve dig . Sæt 10 min af hver dag til at sætte dig et sted for at slappe af og vær nærværende. Se dig rundt omkring, hvad sker der rundt om dig. Lyt til lydene og forsøg at lukke forstyrrende tanker ude. Dukker der alligevel tanker op så hilser du på dem og sender dine tanker videre som skyer på himlen.

Hvis du har mod på at udvide øvelsen. Så øv dig også i andre dagligdags situationer,med at have fuld opmærksomhed på det du foretager dig. Det kan være i samvær med dine børn, når du laver mad eller cykler en tur.

024

 

Juli drømme

  • På heldagstur til København, Rørvig, Fyn, Sverige og andre steder, der ikke er planlagt endnu
  • Til 60 års fødselsdag
  • Starter mit “Sommer Minfulness kursus”. Se mere oppe i bjælken
  • Ud og afstresse med at fotograferer
  • Holde “Medie faste” en uge eller to, fra de sociale medier
  • Holde min datters 20 års fødselsdag/ studenter fest
  • Besøge en gammel klassekammerat i hans kolonihavehus
  • Være mere sammen med min mand, datter og hund.
  • Nyde  havens blomster og grønsager