messe

Jeg glæder mig også til livsstilsmessen den 23-24 januar. Jeg er at finde på stand nummer 4. Her kan du snakke med mig om, hvad du kan gøre ved din stress. Eller, hvordan du kommer videre efter du har haft stress, f.eks kan du høre om mit kommende kursus”Boost dit selvværd- efter stress”. Du kan høre om mine “Stille dage” i min dejlige mindfulness have.Du kan prøve en smagsprøve på en stress sesion.

 

Jeg holder foredrag om lørdagen i lokale 1. kl.13.30-14.15
Tænk, hvis det rammer mig!
Hver anden har snart stress. Mange bliver sygemeldt, men i hvert fald IKKE DIG!
Sådan tænker mange og lige pludselig så rammer det en selv. De fleste er uforberedte. Deltag i foredraget og lær nogle af de vigtigste stress symptomer af kende. Doreen Møller Holmquist, der er Natur og stressvejleder vil fortælle dig om vigtige facts omkring stress. Hun har selv haft det helt inde på livet. Ansat som leder, måtte hun pludselig melde sig syg et halvt år. Nu har hun skiftet job og underviser andre i at forbygge stress, takle stress og komme videre efter en stressperiode. Der er lys for enden af tunnelen. Men det kræver, en omlægning af dit liv, for ikke at få et tilbagefald med endnu en sygeperiode.
Der er en anden vej end den du kom af!
Doreen arbejder til dagligt med udgangspunkt i hendes Mindfulness have og i den omkringliggende natur.
Undervejs har du mulighed for at deltage i en mindre meditation.

 

Jeg håber at møde nogle af jer!