I Innovationsugen har 16 skoleklasser dystet om, at levere de bedste innovative løsninger til en konkret virksomhedscase. Der er 9 virksomheder som har leveret cases, og de er fordelt mellem klasserne ved lodtrækning*.

Her er det min gruppe, der arbejder med mit firma, der er i avisen : HER

eller her : https://mind4nature.dk/innovertionugens-finale-ringsted-2014/

 

Idag var så afslutningen.


011

Borgmesteren kom.

012

Det foregik i en ny stor flot gymnastiksal i Ringsted

015

Der ventes på at dommerpanelet kommer rundt til alle 16 stande.

016

Dommerpanelet nærmer sig og man er lidt nervøs.

017

Dommerpanelet

 

020

Det 10.klasse hold, der har arbejdet med mit firma hele ugen. Søde unge mennesker, der klarede det så fint med at præsenterer nye ideer til mit firma.

 

025

 

Forslag til logo. Nået jeg mangler, at få lavet. Indrømmer, at det ikke er noget jeg selv går så meget op i. Men jeg ved godt jeg skal få lavet det, så  tak for påmindelsen 🙂 og for resten af jeres gode ideer.

Det blev ikke min klasse, der vandt en tur i biffen, men det var sjovt at være  med.