002

Forleden skulle jeg vise min datter “Stakladen”, som er Ringsteds svar på Tovrehallerne. Der er ikke så meget endnu, men det kommer der vel.

Nu har min datter den sjove ting med, at hun elsker, at kikke på mademballage, også når vi er i udlandet. Så vi gik og kikkede og må indrømme, at jeg selv faldt for denne “Havets brød”, hvilket skyldes at der i økomelblandingen er to slags tang i. Så det jo et genialt navn. Se selv mere om det her

006

Så den måtte jeg købe og hjem og bage det.

Det et brød du skal have tid til at lave, for det er lige som i de gode “gamle dage”(min barndom), hvor brøddejen først skal hæve en time. Så skal det æltes sammen og i en hævekurv og hæve yderligere en halv time.

Derefter skal de bages i cirka en halv time.

004

Hvis du lidt træt af almindeligt rugbrød eller stenalderbrød, som jeg var, så det et udmærket sundt alternativ til det.

Se, hvor flot brødet bliver, når du bruger hævekurv. Så får det sådan et flot mønster.