Dette blogindlæg er nr. 4 ud af 4 blogindlæg, hvor jeg fortæller lidt om mig selv. Personen bag Mind4nature. Her er de foregående:

1. I barndommens land

2. ungdomtiden 

3. Min lille familie

Videoen handler denne gang om, hvorfor vi flytter på landet.

Se videoen HER

Altså vi drømt om at finde noget inden for en radius af en time til København.

Drivhuset du ser på videoen er den bedste investering vi har gjort og fungere også som mødelokale for mine kursister.

Det tog os 10 år at tage beslutningen om at flytte på landet, for vi flyttede væk fra familie og venner og den skønne lilleskole, min datter var startet på.

Så det var ikke en nem beslutning men meget velovervejet.

Nu har vi boet her på landet mellem Ringsted og Sorø ( i Ringsted kommune) i 18 år.

Vi flyttede tættere på det jeg håbede blev mit drømmejob som naturvejleder. Et job jeg heldigvis endte med at få. Jeg arbejdede 8 år som naturvejleder, de sidste 2,5 år, som forestander af stedet, som det så fint hed. Jeg startede desværre, som leder midt i finanskrisen og det påvirkede økonomien. Det var hårdt og flere omstændigheder gjorde, at jeg fik klassisk arbejdsrelateret stress og må sygemelde mig.

I sygeperioden voksede lysten til at blive selvstændig og i dag har jeg været selvstændig Natur og stressvejleder i 8 år. I alle årene har jeg været ansat ved siden af. De sidste 3 år har jeg været ansat på et plejecenter i aktiviteten.

Så jeg har aldrig været fuldtids selvstændig, men har det meget godt med den kombi. 

I mens vi har boet på landet har jeg også uddannet mig til Selvværdsvejleder hos Joan Ørting og taget modulet: “Naturen som ressource for behandling og sundhedsfremme” på Københavns uni. 

Jeg har skabt Natur og stressvejleder uddannelsen og er igang med, at uddanne mit 4. Hold. Det er her min største fokus ligger i mit firma, selvom jeg også indimellem tilbyder dags kurser, kursusforløb, stille dage i min have, 1:1 for stressramte, skovbadning, foredrag m.m

Vi har prøvet at have 23 store nubiske/ Boer geder, kaniner, og et hav af kattekillinger. Jeg har haft genudsætningssted for rævehvalpe igennem Dyrenes beskyttelse. Vi har prøvet et par år, at have en stor frodig køkkenhave i forsøget på at blive selvforsynende. Noget af det opbygget efter permakultur principper, men måtte opgive på grund af mosegrise og dræbersnegle. Så vi har udlevet nogle ting og nogle ting har ikke været lige nemt.

Vi er blevet taget godt imod herude på landet. Det viste sig, at vi flyttede ind på en vej, hvor der boede flere tidligere københavnere.

Vi elsker også stadig, at komme på en københavnertur og gør det jævnligt.

Vores datter er flyttet hjemmefra tilbage til København.

Stedet kan godt virke lidt stort jo ældre vi bliver, men vi nyder stadig at bo her og udleve drømmen, den drøm jeg fortæller om i videoen og den er vi ikke trætte af endnu.