Det spørgsmål stillede min mand mig i onsdags!

Først og fremmest, fordi jeg havde fået et gavekort  til kagebuffet i Ninas naturcafe. Cafen ligger i Allerød og da vi ikke gad motorvejen, kørte vi af landeveje og små hyggelige veje.

Derudover fik vi en god snak i bilen over, hvordan man( i dette tilfælde mig) kan finde på at køre den lange vej for det skyld.

Nu var det ikke kun for en tør kop kaffe skyld. Det var som sagt også en kagebuffet, som I kan se indholdet af på menukortet herunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan I se selve kagebuffeten og her havde de travlt, med hele tiden at tilføre nye kager. Da der var fyldt med besøgende den dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er det sjældent man hører om en kagebuffet og har man en sød tand, så lyder det jo lidt som at komme i himlen.

Det kan jo i sig selv være tiltrækkende nok. Men der er også noget over, at skulle hygge sig sammen, besøge et autentisk sted, i det gode sensommervejr og føle det hele går op i en højere enhed.

Her er fotos fra stedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havestuenl når det er dårligt vejr.

Læs mere om stedet HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så i min søgen på, hvad der kan gøre folk afstressede, lykkelige og glade. Ja, så kan jeg godt finde på, at køre så langt for at opleve dette.

Kan kun anbefale en tur hertil.

Ikke, at man nødvendigvis skal fylde sig selv med sukker, som det var i dette tilfælde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg kunne slet ikke spise mig igennem alle de kager. Havde troet de var mere overdådige, men de smagte fint. De var bare, efter min mening, sådan lidt hverdags agtige, kan ikke finde bedre ord.

Jeg elsker, at spise min mad udendørs og det gør man her i haven, som ligger direkte i naturen.

Det er sådan, at jeg desværre kun har haft 14 dages sommerferie i år. Men hver onsdag har jeg tidligt fri og de sidste tre onsdage har min mand og jeg så “leget sommerferie” resten af dagen. Det går ud på at køre ud i sommerlandet og nyde sensommeren. Indtil nu har vi været i Roskilde, Rørvig og her sidst Allerød/Hillerød. På den måde har vi forlænget følelsen af sommer og ferie. Det kan jeg også anbefale( Det skyldes også at jeg her i august har jeg haft en del weekend arbejde i eget regi).

Så hiv en dag ud af kalenderen eller bare en halv, det kan gøre underværker.